Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anna Bager, Marstal

Anna Bager, Marstal Ældrecenter er død, 89 år.

Anna Bager var født i Ommel som datter af uddelerparret i den daværende Brugs i Ommel. Fra hun var lille, hjalp hun til i Brugsen sammen med sine søskende.

I 1941 blev hun gift med Knud Bager, som på daværende tidspunkt var postbud. Senere drog han til søs i mange år, og Anna Bager stod for hus og hjem, som så mange andre sømandskoner i Marstal. De flyttede fra Toldbodgade til Tordenskjoldsgade, hvor de boede i mange år. Senere flyttede ægteparret til Mellemgade.

I 1995 mistede hun sin mand efter et godt og langt ægteskab. Anna Bager var en dygtig husmor, som omfattede sine efterkommere med stor kærlighed. Inden hun døde, nåede hun at se sit nyfødte oldebarn, hvilket var til stor glæde for hende. For et par år siden kom hun på Marstal Ældrecenter.

Hun var kendt som en meget tiltalende og venlig dame, gæstfri og åben. Anna Bager efterlader to sønner, tre børnebørn, og ét oldebarn. Begravelsen foregår fra Marstal Kirke, på fredag kl. 13,30.

Kirstine Hansen, Marstal

Kirstine Hansen, Bondebygade 12, Marstal, er død, 90 år.

De sidste måneder af sit lange liv boede hun på plejehjemmet Søkilden i Ærøskøbing.

Som ung arbejdede hun i huset i Marstal. Men på et tidspunkt tog den unge pige til USA for at besøge familie. Det blev til otte år i USA, hvor hun var beskæftiget ved forskelligt arbejde.

Da hendes forældre havde sølvbryllup, kom hun tilbage til Marstal, hvor hun blev resten af livet. Kirstine Hansen opofrede sig for sine forældre som hun trofast passede den sidste tid, de levede. I flere år var hun en dygtig hjemmehjælper. Hun forblev ugift.

Kirstine Hansen var meget dygtig til håndarbejde og forsynede familien, som hun holdt meget af, med mange smukke ting. Hun holdt meget af at færdes i naturen både til fods og på cykel.

Bisættelsen foregår på lørdag, den 17. januar kl.13 fra Marstal Kirke.

Bent Agner Hansen,

Lumby

Forhenværende dyrlæge, proprietær Bent Agner Hansen, Lumbygård, Lumby ved Nr. Lyndelse, er død, 97 år.

Bent Agner Hansen stammede fra Brangstrupgård i Nørre Aaby. I 1937 blev han færdiguddannet som dyrlæge og arbejdede derefter som assistent flere steder i Sønderjylland og på Vestfyn.

I perioden 1940-1944 var han ansat i Vestfyns Kvægavlsforening. Derefter fulgte en halv snes år som dyrlæge i Højby og fem år med forskellige vikariater.

I 1960 blev han landmand og overtog sammen med hustruen Åse gården Lumbygård efter hendes forældre.

Bent Agner Hansen interesserede sig meget for jagt og jagthunde og var kendt for sit avlsarbejde med pointere i sin kennel med navnet Boga. Endvidere fungerede Bent Agner Hansen som en yderst kyndig og respekteret dommer for jagthunderacer.

Kirstine Haastrup Jørgensen,

Flemløse

Kirstine Haastrup Jørgensen, Flemløse, er død, 87 år.

Svend Bønløkke, Svendborg

Svend Bønløkke, Svendborg, er død, 72 år.

Han var født og opvokset i Gislev, og som ung kom han ud at tjene bønder, indtil han sammen med hustruen, Birgit, i 1963 købte gården i Holmdrup, samme år som de blev gift.

Gården drev Svend Bønløkke frem til 1960, hvor jorden blev forplagtet ud, men han og hustruen blev boende på gården, indtil de for tre år siden flyttede i parcelhus i Svendborg.

Hele sit liv var Svend Bønløkke meget aktiv. Han dyrkede gymnastik og folkedans samt interesserede sig meget for haver.

Ved flytningen til Svendborg blev parcelhushaven udvidet med en kolonihave i Ørkild, ligesom han også ordnede haver for folk.

Svend Bønløkke efterlader foruden hustruen to sønner og et barnebarn.

Filminstruktøren Claude Berri

Den franske filminstruktør Claude Berri er død, 74 år.

Blandt Berris mest kendte film er »Kilden i Provence« og »Manon og Kilden«. En tragisk familiehistorie om retten til en kilde i det landlige Provence med Yves Montand, Gérard Dépardieu og Daniel Auteuil i de store roller.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce