Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknisk assistent på COWIs kontor i Svendborg, Grethe Egeberg, H.C. Ørstedsvej 40, Svendborg, har 40 års jubilæum torsdag den 15. januar.

Grethe Egeberg har været med lige fra starten i Svendborg, hvor hun blev ansat som kontorets tredje medarbejder. Hun er teknisk assistent efter den gamle, grundige uddannelse, og præcision, venlighed og kreativitet er nogle af de ord, der kendeteger årene i COWI.

Udviklingen for de tekniske assistenter har i alle årene været stor fra starten med tusch og hovedlineal over avancerede tegnemaskiner til den moderne CAD-tid (Cumputer Aided Design). Der har været store udfordringer, som jubilaren har fulgt og været foregangskvinde for på Svendborgkontoret. De senere år har tegning og projektering i 3D stillet ekstra krav, og Grethe Egeberg er igen fulgt med tiden.

Grethe Egeberg er altid imødekommende og hjælpsom - både over for kunder og kollegaer, og COWI fejrer hende med en reception på kontoret i Svendborg torsdag den 15. januar kl. 15-17, Faaborgvej 65A.

Politiassistent Erling Thomassen ? »Analyse & Plan« (OPA-Fyn), kan fejre 40 års jubilæum torsdag den 15. januar.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce