Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ruth Elise Bech, Sallinge

Ruth Elise Bech, Sallinge ved Ringe, er død, 63 år. Hun var født i Vester Hæsinge, men havde sin barndom i Ølsted. Efter sin skolegang arbejdede hun i en periode som ung pige i huset, men det meste af sit liv var hun ansat som syerske på en fabrik i Odense. Her var hun en trofast medarbejder, indtil hun på grund af sygdom omkring 1980 måtte gå på pension.

I 1967 blev Ruth Bech gift med Ole Bech, og de bosatte sig i Sallinge. Foruden at være til stor hjælp i familien var Ruth Bechs fritidsinteresse patcworksyning, og hun deltog både ved selv at sy, men også når der var kurser og udstillinger forskellige steder. Ruth Bech efterlader sin mand Ole Bech, som stadig bor i Sallinge.

Hedvig Helene Nielsen, Faaborg, tidl. Mellemhaverne

Forhenværende husmand Hedvig Helene Nielsen, Ældrecntret Prices Have, Faaborg, er efter over 12 års alvorlig sygdom død, 87 år. Hun blev født på landbrugsejendommen »Amsterdam« i Mellemhaverne nær Korinth. Efter endt skolegang var hun ude at tjene og arbejdede senere som økonoma på sygehuset i Odense. Da hendes far døde i 1944, vendte hun hjem til barndomshjemmet for sammen med sin mor, Anna, at drive landbruget. Hendes mor døde i 1973, hvorefter hun frem til 1995 selv klarede både mark- og staldarbejdet.

Det sidstnævnte år blev hun ramt af sygdom og måtte tage ophold på plejehjemmet Gl. Møllegård i Horne og efter dets nedlæggelse på Prices Have Centret i Faaborg. I sine aktive år i Mellemhaverne var hun meget aktiv i Lottekorpset og en årrække medlem af bestyrelsen for Bernstorffsminde Efterskole. Hun var en meget glad og gæstfri kvinde og hendes hjem var ofte fyldt med naboer og gode venner, der satte pris på samværet med hende. Afdøde var ugift, men efterlader fem nevøer, hvoraf to er bosiddende i Humlebæk, og de øvrige i henholdsvis Haagerup, Morud og Jylland.

Christian Valentin Christensen, Nyborg

Cand. merc. Christian Valentin Christensen, Fredensgade, Nyborg, er efter længere tids alvorlig sygdom død, 42 år. Christian Valentin Christensen, der stammede fra Faaborg-området, havde studeret i Sønderborg og Århus og var cand. merc. i international markedsføring. Han var i mange år bosat i Nyborg og havde arbejdet forskellige steder. Frem til sygdom for et års tid siden tvang ham til at stoppe på arbejdsmarkedet, var han ansat i internetvirksomheden forbrugerliv.dk i København. Afdøde efterlader sine forældre i Faaborg, en bror, to sønner i Korinth og en datter i Nyborg.

Anna Sofie Brink, Korinth

Anna Sofie Brink, Ældrecentret Lykkevalg, tidligere Sølund, Korinth, er død, 86 år.

Leo Skree Jensen, Faaborg

Medhjælper Leo Skree Jensen, Tømmergården, Faaborg, er død, 67 år. Afdøde efterlader hustruen, Jutta Jensen.

John Egon Engstrøm, Ullerslev

Forhenværende konsulent John Egon Engstrøm, Kirkebakken, Ullerslev, er død, 89 år.

Peter Holmegaard, Nr. Søby

Ingeniør Peter Holmegaard, Gartnervænget, Nr. Søby, er død, 61 år.

Carsten Gerlach Olsen, Nyborg

Carsten Gerlach Olsen, Nyborg, er pludselig død, 29 år.

Poul Olsen, Nyborg

Matros Poul Olsen, Nyborg, er død, 62 år. Han efterlader hustruen, Alice Olsen, børn og børnebørn.

Niels Pedersen, Ærøskøbing

Fhv. mejerist Niels Pedersen, Baggårde 13, Ærøskøbing er død, 78 år.

Niels Pedersen blev udlært mejerist ved det daværende Ærøskøbing mejeri. Efter sin uddannelse arbejdede han på Tranderup og Marstal mejeri. I 1951 blev han gift med Vera, med hvem han havde et trofast og godt ægteskab i de mange år. Gennem 12 år var ægteparret bestyrer af Tranderup Sognegård, og efter at mejerierne på Ærø blev nedlagt, drog ægteparret til Sønderjylland, hvor Niels Pedersen fik job på Bolderslev Mejeri. Også dette mejeri blev nedlagt, og som 58-årig kom han sammen med sin kone tilbage til Ærøskøbing, hvor Niels Pedersen gik på efterløn et par år senere.

Niels Pedersens store hobby var lystfiskeri, hvilket hans efterkommere har nydt godt af. Han holdt også meget af at køre rundt på øen i sin bil. I sin ungdom var han fodboldspiller. Niels Pedersen var kendt som en flink og hjælpsom mand, der var en rigtig god familiefar. Han efterlader sin hustru, to børn, to børnebørn samt tre oldebørn. Begravelsen fandt sted i dag.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce