Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurt Andersen blev kun 59 år. Kurt sov stille ind i hjemmet tirsdag den 6. januar omgivet af sine nærmeste.

I næsten 35 år havde Kurt været sælger for Würth auto på Fyn. Han var således en af pionererne og har været med til at danne grundlaget for Würth?s succes og ekspansion på Fyn. De sidste fem år arbejdede Kurt inden for Cargo-gruppen, hvor hans store interesse lå.

Kurt var en dygtig, pligtopfyldende sælger og var der altid for sine kunder, som han værdsatte meget højt. Hans produktkendskab var helt unikt, og han evnede at se muligheder og hjælpe kunderne med nye tiltag, også når det gjaldt procesbesparelser. Kurt forstod ligeledes at udnytte sin stædighed konstruktivt til at opnå resultater i sit daglige virke.

Vi tre par dannede for fire år siden en Weberklub, som ud over det sociale havde til opgave at skulle udfordre hinanden på spændende grillretter. Når vi mødtes, var humøret altid højt, og der blev gennem tiden serveret mange spændende kulinariske grillretter.

På en tur i slutningen af august måned meddelte Kurt os alle, at han havde fået konstateret kræft. Desværre viste det sig meget hurtigt, at kræften havde spredt sig, og der var således ikke udsigt til helbredelse.

Kurt har nu fået fred, og vi ser med taknemmelighed tilbage på mange gode år, både som kolleger og nære private venner. Vi er glade for den tid, vi fik sammen med Kurt, og minderne vil vi beholde i vore hjerter og lade varme tanker gå til hans kone Anne-Grethe og deres to døtre samt familie i denne svære tid.

Æret være Kurt Andersens minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce