Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80

Martha Sørensen, Teglvænget 8, Ullerslev, fylder 80 år i dag.

75

Ellinor Olesen, Risvej 91, Nyborg, fylder 75 år på torsdag.

60

Smedemester Keld Larsen, Vøjstrupvej 1 Nr. Broby, fylder 60 år i morgen.

Keld Larsen er udlært som vogn- og beslagsmed. Efter at have aftjent sin værnepligt og drevet et firma sammen med en kompagnon startede han for 25 år siden sit eget firma, Nr. Broby VVS. Til fritidsinteresserne hører oplevelsesrejser med sin familie og dans.

50

Mette E. Jensen, Ellemosevej 6, Ærøskøbing, fylder 50 år torsdag den 1. januar.

Mette Jensen stammer fra Fyn og flyttede til Ærø sammen med sin mand, der er maler. I ægteskabet er der tre drenge.

Den kreative Mette Jensen er hjemmegående, men går meget op i sin hobby, der omfatter bl.a. jule- og påsketing samt slibning af glas. Hun befinder sig godt på Ærø, hvor hun også har mulighed for kontakt med andre idérige kunstnere.

50

Faglig Konsulent Una Bredal Storgaard, Ørstedsgade 30 i Rudkøbing, kan i morgen fejre 50 års fødselsdag. Una Bredal Storgaard er født på Astrid à Rogvis Fødeklinik i Gladsaxe Kommune - samme sted, som hendes mand er født. Una blev uddannet som pædagog i 1983 på Viborg Seminarium og arbejdede 10 år i børnehave i Årslev. Som fællestillidsrepræsentant var det naturligt for hende at blive fagligt aktiv på fuld tid, og hun blev i 1994 valgt ind i BUPL Fyn?s bestyrelse som faglig sekretær og senere fastansat som faglig konsulent i BUPL Fyn. Una Bredal Storgaard brænder bl.a. for pædagogernes arbejdsmiljø og underviser i arbejdsmiljø. Hun har fire børn, et barnebarn og endnu et på vej. Børnene, som er 32, 30, tvillingerne på syv samt barnebarnet på halvandet år betyder alt for Una Bredal Storgaard, og glæden kender ingen grænser, når de alle er samlet. Una Bredal Storgaard elsker at svømme især i Gardasøen i Italien, hvor hun tager til på ferie nu på 30. år sammen med familien. Hun fejrer sin 50 års fødselsdag på privatadressen i Rudkøbing.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce