Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knud Peder Rasmussen, Heden

Knud Peder Rasmussen, Heden ved Ringe, er død, 89 år. Han var født og havde sin barndom i Korinth, hvor hans forældre havde et landbrug. I 1956 blev Knud Peder Rasmussen gift med Anna Lise Rasmussen, og de boede først et par år i Korinth, men flyttede så til Nr. Broby, hvor de boede i en halv snes år. I 1971 flyttede familien til Heden, hvor de har været siden. Knud Peder Rasmussen var fra 1956 ansat som sekretær i kvægavlsforeningen, og her var han en trofast medarbejder, til han stoppede med sit arbejdsliv. I sin fritid var han engageret i lokalforeningernes arbejde, blandt andet var han aktivt med i arbejdet omkring hyggeklubben i Heden. Foruden sin kone efterlader Knud Peder Rasmussen tre døtre, elleve børnebørn samt et oldebarn.

Annelise Hansen, Rudkøbing

Annelise Hansen, Nørrebro 127, Rudkøbing er død 74 år. Hun var født på Langeland og arbejdede i sin ungdom som pige i huset forskellige steder på Langeland. I mange år var hun dagplejer i Rudkøbing og arbejdede som rengøringsassistent. Hun var et positivt menneske, hvis store interesse var håndarbejde og dans. Annelise Hansen efterlader en søster og en svoger samt en niece og dennes mand.

Hakon Lund, Ringe

Hakon Lund, Palleshave ved Ringe, er død, 47 år.

Grete Kroun Pedersen, Humble

Grete Kroun Pedersen, Humble, er død, 61 år. Hun var født i Lindelse og arbejdede som ung som servitrice på Humble Hotel og Eventyrmøllen i Longelse. Hun tog en uddannelse som syerske og arbejdede derefter på en systue i Hennetved. Hun mødte Arne Quist Pedersen, og parret drev i en årrække Østerskov Camping og diskotek Drop Inn. Det var en travl tid for hende idet hendes mand var ansat i Forsvaret ved Enhedskommandoen i Karup og derfor kun var hjemme i weekenden. Hun tog en uddannelse som hjemmehjælper og arbejdede senere i køkkenet på Bagenkop-Kiel ruten og Spodsbjerg-Tårs ruten. Indtil hun som 60-årig gik på efterløn, havde hun ansættelse som rengøringsassistent på henholdsvis Lindelse Plejecenter og Humble Plejecenter.

Grete Kroun Pedersen var en kreativ kvinde, der blandt andet i mange år dyrkede porcelænsmaling.

Hun efterlader sin mor, sin mand og en søn og en datter samt fire børnebørn.

Verner Rasmussen, Simmerbølle

Verner Rasmussen, Simmerbølle Kirkevej, Simmerbølle er død, 92 år. Han var født på Vestermark i Statene og arbejdede efter sin skolegang ved landbruget på Langeland. I 1940 blev han gift med Esther fra Langeland, og parret flyttede til Peløkke, hvor de boede i otte år. Herefter flyttede de til Simmerbølle Kirkevej. I mange år kørte han mælk til Simmerbølle mejeri, indtil han gik på efterløn i 1976. Verner Rasmussen var meget haveinteresseret, og ud over deres egen have passede han også have for flere andre. Han havde i flere år en bod ved vejen, hvorfra han solgte kartofler og jordbær. Han var kendt for den gode kvalitet, hvilket gav mange faste og trofaste kunder.

Verner Rasmussen havde den sorg at miste sin hustru i 1990 og en datter i 2002. Han boede i huset i over 60 år, indtil han for få dage siden flyttede til Kohaven i Rudkøbing. Verner Rasmussen efterlader fire døtre, tre sønner, svigerbørn samt børnebørn og oldebørn og et tipoldebarn.

Bent Hameister Wacher, Rifbjerg

Bent Hameister Wacher, Rifbjerg, er efter otte måneders alvorlig sygdom død, 80 år. Han var født i Århus i en søskendeflok på ni. Efter sin skoletid arbejdede han ved landbruget og fik en landbrugsuddannelse og uddannede sig senere til kontrolassistent. I 1957 blev han gift med Ketty, og parret købte en gård på Nordfyn. I 1965 skiftede han branche og blev uddannet som assurandør, og familien flyttede til Langeland. Han arbejdede som assurandør i nogle år, hvorefter han blev ansat som sælger ved DLAM i Tullebølle. Han blev senere værktøjsuddeler på Svendborg værft, hvor han sluttede sit arbejdsliv som 65-årig. Han var gennem mange år aktiv i LOF og i Hjemmeværnet, men måtte stoppe nogle af sine aktiviteter på grund af svigtende syn. På grund af sin alvorlige sygdom tog han de sidste fire måneder ophold på Lindelse Plejecenter. Bent Hameister Wacher efterlader sin hustru, to døtre samt seks børnebørn og to oldebørn.

Elvina Albertsen, Søby, Ærø

Elvina Albertsen, Rummes Agre 15, Søby, er død, 97 år.

Elvina Albertsen blev gift med Alfred Albertsen, som i mange år var matros på Søbyfærgen. Gennem mange år var hun selv en venlig og højt skattet centraldame i Søby. Hun ydede altid abonnenterne en god service.

Familien boede dengang på Søbakkevej, og her passede hun i adskillige år sin syge svigermor. Hun var meget gæstfri, og der kom mange besøgende i huset, og gæsterne blev altid beværtet med flotte, lækre kaffeborde. Elvina Albertsens have var altid i fineste orden, og mange gik turen forbi for at se den.

Hun mistede sin mand for en årrække siden, og for få år siden flyttede hun på Rummes Agre. Her var hun tryg, især fordi hendes datter dagligt kom på besøg. Hun var en livskraftig og munter dame, som var højt respekteret i Søby. Hun efterlader en søn og en datter, samt fem børnebørn. Derudover oldebørn og tipoldebørn. Bisættelsen foregår fra Søby Kirke fredag den 2. januar kl. 12.

Roma Jørgensen, Odense M.

Roma Jørgensen, Skovsbovænget, Odense M., er død, 98 år.

Afdøde efterlader en datter, en søn og øvrig familie.

Begravelsen finder sted på fredag eftermiddag fra Brahetrolleborg Kirke.

Frank Nielsen, Faaborg

Frank Nielsen, Faaborg, er pludselig død, 74 år.

Afdøde efterlader hustruen Gerda.

Bisættelsen har fundet sted.

Tove Christensen, Jordløse

Tove Christensen, Bækvej, Jordløse, er død, 70 år.

Afdøde efterlader sin mand og en søn.

Marie Jensen, Vissenbjerg

Marie Jensen, Kildebakken, Vissenbjerg, er død, 105 år.

Hun og hendes nu afdøde mand drev i 50 år Roldgaard ved Vissenbjerg.

Tony Rasmussen, Kerteminde

Tony Rasmussen, Kertminde, er død, 82 år.

Afdøde, der var tidligere prokurist på Kerteminde Jernstøberi, var i mange år aktiv som violinist i Hindsholm Symfoniorkester og i Aktiv Huset i Kerteminde.

Tove Pedersen, Aunslev

Tove Pedersen, Solsikken, Aunslev Plejehjem, Aunslev, er død, 94 år.

Inger Hass, Aarup

Inger Hass, født Milvang, Udsigten, Aarup, er død, 93 år.

Hun stammede fra København. I 28 år boede hun i Bagsværd, hvor hun var medejer af snedkerfirmaet Svend Hass A/S, som blandt sine mange store opgaver talte Bagsværds nye kirke, tegnet af arkitekt Jørn Utzon. I mange år virkede hun desuden som fotomodel og mannequin.

For 30 år siden flyttede hun sammen med sin mand til Aarup.

Jazzmusikeren Freddie Hubbard

Den Grammy-vindende jazzmusiker Freddie Hubbard, hvis stil påvirkede en hel generation af trompetister, er død, 70 år.

Hubbard havde været hospitalsindlagt siden november, hvor han led et hjerteanfald.

Selv om hans helbred gik tilbage de seneste år, fortsatte Hubbard med at optræde indtil for blot få måneder siden. Kendt for intensiteten i sit spil såvel som for sin melodiske stil, gennemførte Hubbard sin sidste koncert i juni i New York i forbindelse med udgivelsen af, hvad der skulle blive hans sidste album.

Freddie Hubbard blev i 1972 tildelt en Grammy for sit album »First Light«.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce