Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende tobaksarbejder Jens Ejlertsen døde søndag aften d. 14.12. 2008 efter kort tids sygdom.

Jens Ejlertsen blev født i Vendsyssel d.13.10.1922. Han voksede op blandt 12 søskende.

Far kom ud at tjene som 11-årig, dog kun i sommerhalvåret, i vinterhalvåret var der så mere tid til at passe skolen. Efter konfirmationen fortsatte far med at arbejde ved landbruget, han uddannede sig til kontrolassistent og arbejdede som sådan i egnen omkring Århus. I 1944 fik han en plads på en gård ved Davinde på Fyn, han blev så glad for omgivelserne, at han ikke siden flyttede fra øen.

Da far blev gift i 1949, købte de et lille hus i Brobyskov, her blev fire børn født med et års mellemrum. I Brobyskov arbejde han stadigvæk ved landbruget.

I 1954 købte han et lille husmandssted i Løgeskov. Her fik han hele 51 år i dejlige naturskønne omgivelser. De første 10 år arbejdede han på Egebjerg Teglværk, samtidig med at han i fritiden passede det lille landbrug med tre køer, to grise og 50 høns.

I 1964 fik far arbejde på Halbergs Tobakfabrik i Svendborg, her var han ansat, indtil han gik på efterløn i 1982. På tobaksfabrikken virkede han i en lang årrække som tillidsmand.

I 2005 flyttede far til Stenstrup, her købte han en andelsbolig, så han nåede at få tre gode år i Stenstrup.

Lige fra ungdomsårene har far dyrket gymnastik, og han fortsatte med at lave gymnastik til lang tid efter, at han gik på pension. Ud over at være udøvende gymnast har han i mange år ledet ungdomshold i gymnastik for SGF. I de senere år var det billard, som havde fars store interesse, to gange om ugen gik han til billard i Stenstruphallen.

Far har altid haft en stor omgangskreds, han elskede at gå eller cykle rundt for at få en snak med venner og bekendte. Børn, børnebørn og oldebørn havde en stor plads i fars hjerte, han fulgte opmærksomt med i deres gøren og laden. Desværre havde far den store sorg, at han for 21 år siden mistede sin hustru Edith. For 10 år siden mistede han sin yngste datter Bente. Jens efterlader sig sin gode veninde Ellen, tre børn, 10 børnebørn og seks oldebørn.

Æret være hans minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce