Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karen Mortensen,

Ringe

Karen Mortensen, Ringe, er død, 87 år.

Annie K. Eriksen,

Gislev

Annie K. Eriksen, Gislev, er død, 70 år.

Arne Møller,

Horne

Forhenværende pedel Arne Møller, Skolevej, Horne, er efter kort tids sygdom død på Odense Universitetshospital, 84 år.

Arne Møller blev født i Signekær mellem Haarby og Gummerup, men hans forældre flyttede ret hurtigt derefter til Glamsbjerg, hvor han voksede op. Efter endt skolegang kom han i lære som mejerist og havde arbejde på mejerier i Glamsbjerg, Søllested og Horne.

I Horne lærte han lærer Karen Møller at kende, og parret blev i 1955 gift i Lejrskov Kirke ved Lunderskov, hvor hun stammer fra.

De første år boede parret i en lejlighed på selve Horne Skole, men flyttede senere til en nyopført kommunal lærerbolig på Skolevej, som de senere købte.

I kortere perioder kørte Arne Møller mælkebil og var ansat på en fabrik i Faaborg. I 1967 blev han ansat som pedel på Horne Skole, hvor han virkede, indtil han som 60-årig gik på efterløn i 1984.

Dengang var der to pedeller på skolen, og jobbet indebar også, at de skulle køre skolebus. Han kørte fortrinsvis med børn fra Dyreborg-området.

Arne Møller var meget sportsinteresseret og spillede først fodbold i Glamsbjerg og senere mange førsteholdskampe i Horne.

Desuden spillede han badminton på motionsplan, men en knæskade satte på et tidspunkt en stopper for hans aktive karriere.

I en del år sad han i bestyrelsen for den daværende Horne Idrætsforening og varetog blandt andet jobbet som sekretær.

En anden meget stor interesse var sang og musik. Allerede i 1947 blev han som tredje generation medlem af Horne Sang- og Musikforening, hvor både hans far og farfar tidligere havde været aktive.

De første mange år var han med i sangkoret og var dets reservedirigent.

Senere begyndte han at spille i orkestret. Han spillede på messinginstrumenter, fortrinsvis trompet. Foruden at deltage i orkestrets egne koncerter var han medlem af et par blæsergrupper, der henholdsvis spillede til medlemmernes forskellige mærkedage og til morgenmusik i forbindelse med sølv- og guldbryllupper på egnen. Han var udøvende musiker til få dage før sin død og døde den dag, hvor han skulle have været med til sang- og musikforeningens årlige julekoncert i Horne Kirke.

Fra 1954 var Arne Møller medlem af bestyrelsen for sang- og musikforening. De første seks år som sekretær og derefter 20 år som formand.

Han var hædret af Dansk Sangerforbund med både 50 og 60 års tegn.

Han var tillige æresmedlem af sang- og musikforeningen.

Endelig var Arne Møller meget optaget af havearbejde. Foruden at passe sin egen have hjalp han mange andre venner og bekendte med deres haver. Alt skulle være velorganiseret og han var kendt som en loyal og hjælpsom person.

Han var et meget socialt menneske, der nød selskabet i familiens og gode venners lag, og aflagde ofte korte visitter i vennekredsen.

Han og hustruen rejste også en del, bl.a. til England, hvor datteren Ellen Margrethe og svigersønnen Graham bor.

Foruden sin hustru og ovennævnte efterlader afdøde sønnen Hans Martin, der bor i Horne, samt to børnebørn og et oldebarn i England.

Else Solvej Rasmussen, Marstal

Else Solvej Rasmussen, Buegade 17, Marstal er død. Hun blev 82 år.

Else Rasmussen stammede fra Nysted. Her traf hun sin mand, Ralf Rasmussen, som var gartner på Aalholm Slot. Ægteparret blev gift i 1946. De flyttede til Marstal, hvor de overtog Ralf Rasmussens forældres hus i Buegade 17. Herfra drev de i en kortere periode en grøntforretning, hvorefter de flyttede til Brøndby Øster.

I de kommende år benyttede de Buegade som kærkommen feriebolig.

Efter nogle års arbejde i hovedstaden flyttede de tilbage til Buegade.

Ralf Rasmussen havde arbejde ved Marstal Stålskibsværft, og Else Rasmussen blev en afholdt hjemmehjælper, indtil hun gik på pension. Hun mistede sin mand i 1980. Der var ingen børn i ægteskabet.

Gennem de mange år hun boede i Buegade, blev hun kendt som en venlig og meget sød dame, som var meget afholdt i kvarteret.

Else Rasmussen begraves i stilhed.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce