Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90

Oldfrue Ellen Sloth, Havnegade 8, Nyborg fylder 90 år i morgen.

Efter forskellige ansættelser i udlandet, bl.a. i Frankrig under Anden Verdenskrig, blev hun ansat som oldfrue på Nyborg Gymnasiums Kostafdeling Her arbejdede hun frem til sin pensionering i 1983.

75

Forhenværende distriktschef Finn Sterobo, Torpvej 66, Odense S., fylder 75 år i dag.

Finn Sterobo opnåede i perioden 1955-65 180 kampe på OB?s divisionshold i fodbold. Desuden var han udtaget til A-, B- og ungdomslandskampe og var med til OL i Rom i 1960.

75

John Kaarsgaard, Egevej 7, Tullebølle, fylder fredag den 19. december 75 år.

John Kaarsgaard er født i København, men opvokset i Odense. Han tog præliminæreksamen og kom derefter i koloniallære, og efter udstået læretid fortsatte han i branchen, indtil han blev indkaldt til flyvevåbnet. Efter værnepligten, der dengang var 18 måneder, fortsatte John Kaarsgaard nogle år på Flyvestation Skydstrup. Han har den dag i dag kontakt med sin gamle arbejdsplads, som han besøger en gang om året gennem Flyvevåbnets Soldaterforening.

John Kaarsgaard uddannede sig efter militærtiden som assurandør, blev senere landbrugsassurandør, og nåede at virke næsten 44 år i Tryg Forsikring, inden han blev pensioneret.

For syv år siden flyttede han og hustruen Bodil til Langeland, hvor de nyder deres pensionisttilværelse i Tullebølle. Ægteparret er politisk interesseret og deltog trofast som (oftest de eneste) tilhørere ved kommunalbestyrelsesmøderne i den daværende Tranekær Kommune.

John Kaarsgaard engagerede sig desuden i såvel Langelands Venstre som Svendborg-kredsen. Begge steder er han med i bestyrelsen, ligesom han er webmaster på hjemmesiderne for Venstre på både Langeland og i Svendborg.

I nogle år var han også medlem af Ældrerådet i Tranekær Kommune samt med i Ældre Sagens lokalkomité. I sidsnævnte organisation er han nu it-kontaktperson og webmaster på hjemmesiden.

60

Direktør, medindehaver af Tingstedet, Østergade 16 i Rudkøbing, Marianne Carola Henriksson, fylder i dag 60 år.

Hun er født og opvokset i Finland og virkede som journalist ved først Finlands Radio og senere Norvisionen, hvorved hun kom på opgaver rundt om i Norden. Bl.a. i København.

Men ved siden af drev hun også lidt handel i de baltiske stater og Polen, og for en snes år siden kom hun i kontakt med Torbjørn Brun Madsen i Tingstedet.

Det endte med, at de blev kompagnoner, og hvor han primært tager sig af antikvitetsafdelingen, styrer hun emaljeskilte-afdelingen, der har udviklet sig til landets største.

50

Cand. mag. Erik H. A. Jakobsen, Solvænget 10, Svendborg, fylder i dag 50 år.

Erik Jakobsen er født i Bramming, uddannet fra Københavns Universitet og siden 1991 bosiddende i Svendborg.

Han arbejdede i en årrække ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup, og derefter ved Musikefterskolen i Humble.

Ved årsskiftet tiltræder han en stilling som aftenskoleleder hos AOF Sydfyn.

Sideløbende med sine ansættelser har Erik Jakobsen været en meget aktiv foredragsholder og freelance skribent og anmelder.

I de senere år har han endvidere bidraget til Svendborgs musikliv som dirigent for både Vester Skerninge Sangkor og Vokalgruppen Fontana.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce