Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Eriksen,

Brobyværk

Jens Eriksen, plejehjemmet Åløkkeparken, Brobyværk, er død, 98 år.

Inger Kristiansen,

Nr. Lyndelse

Inger Kristiansen, Ældrecentret Humlehaven, Nr. Lyndelse, er død, 95 år.

Leif Bjørk Hansen,

Nyborg

Leif Bjørk Hansen, Nyborg, er død på Svendborg Sygehus, 54 år.

Poul Henning Svarer,

Nyborg

Forhenværende overstyrmand Poul Henning Svarer, Pæonvænget, Nyborg, er død, 75 år. Afdøde efterlader hustruen, Karen Margrethe Svarer, børn og børnebørn.

Niels Larsen Hansen,

Nyborg

Forhenværende gartner Niels Larsen Hansen, Rolf Krakes Vænge, Nyborg, er død, 83 år. Afdøde efterlader hustruen, Edith Marie Hansen, børn, svigerbørn og børnebørn. Mark Felt, der blev kendt som »Deep Throat«

Mark Felt, der var ansat i FBI under Watergate-skandalen, og som 30 år senere røbede, at han var hovedkilden »Deep Throat« i sagen, er død, 95 år, skriver the New York Times. Mark Felt var vicedirektør FBI, da han begyndte at mødes med journalisterne Bob Woodward og Carl Bernstein i underjordiske garageanlæg og andre steder, når han ville videregive hemmelige oplysninger om sagen til avisen Washington Post.

Felt, der boede i Santa Rosa i Californien, var 91 år, da han i maj 2005 selv røbede, at han var hovedkilden til afsløringerne om præsident Richard Nixons rolle i sagen.

Det amerikanske dagblad Washington Post støttede sig i vid udstrækning til de anonymt givne oplysninger fra Felt, da det tidligt i 1970?erne gravede i sagen om en såkaldt blikkenslagerbandes mistænkelige indbrud i Det Demokratiske Partis hovedkvarter op til præsidentvalget i 1972. Skandalen kom efterhånden til at handle om præsident Richard Nixons forsøg på at dække over forbrydelsen, og Nixon trådte i 1974 tilbage ved udsigten til en rigsretssag. I årevis blev der gisnet om, hvem »Deep Throat« var. Navnet »Deep Throat« stammer fra en berømt pornofilm i perioden.

Felt tilbragte det meste af sin karriere frem til 1973 i FBI. Han voksede op i delstaten Idaho og blev jurist fra George Washington Universitys Law School i 1940. Mindre end to år efter fik han sit første embede hos FBI, og dér blev han. Mark Felt reviderede i 2006 - efter at have røbet sig som »Deep Throat« - sin selvbiografi, som primært handler om den lange årrække i FBI.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce