Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ove Hansen, Ollerup

Ove Hansen, Ollerup, er død, 71 år.

Efter soldatertiden kom Ove Hansen, der var født og opvokset i Vester Hjermitslev i Vendsyssel, til Sydfyn, hvor han blandt andet arbejdede på en gård og var elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Derefter startede han i smedelære og købte senere Ollerup Smedemesterforretning, som han drev i 29 år.

I 1965 blev han gift med Anne Katrine Hansen, og i ægteskabet var tre børn, men parret havde den sorg at miste den ene af de tre døtre i 1990.

Hele livet bevarede Ove Hansen interessen for gymnastik, og som »bisse« vendte han tilbage til gymnastikhøjskolen hver sommer.

Han var en meget livsglad og udadvendt mand, som elskede, når der skete noget i hverdagen, herunder at tage ud at rejse. Specielt var han meget glad for sine ophold i Tyrkiet, hvor han opholdt sig, da han blev syg og døde. De sidste fire-fem år af sit liv led han af en kronisk sygdom. Ove Hansen mistede sin hustru i 1999, og han efterlader to døtre samt fire børnebørn og et i vente.

Aase Andersen, St. Rise

Aase Andersen, Risemarksvej 6, St. Rise, Ærøskøbing er død efter lang tids sygdom. Hun blev 71 år.

Aase Andersen stammede fra Tværby Mark og kom ud at tjene allerede som 14-årig. Den unge pige ønskede at opleve noget, så hun tog til Odense og senere til England, hvor hun var ansat i huset.

I 1959 blev hun gift med elektriker Teilmann, som på det tidspunkt sejlede. Hun var ofte med ombord og oplevede store dele af verden.

I 1969 startede ægteparret elinstallationsvirksomhed i Vindeballe. Her fik Aase Andersen nok at se. Der skulle passes telefon og laves aftaler, og tre børn voksede op i hjemmet. Senere købte ægteparret Krogkilde Mejeri, hvorfra de drev virksomheden videre.

Trods sygdom var Aase Andersen meget aktiv. Hun kæmpede tappert mod sin lidelse og havde mange interesser, bl. a. antikke møbler. Hun var meget kreativ og dyrkede roser, ligesom hun var meget belæst. For børn og børnebørn var der altid hygge og varme i hjemmet, hvor hun også var en dygtig kok. Hun efterlader sin mand, tre børn og otte børnebørn. Bisættelsen har fundet sted i stilhed.

Jenny Marie Nielsen, Svendborg

Jenny Marie Nielsen, Svendborg, er død, 92 år.

Før der kom klubhus på Svendborg Golfbane, var det Jenny Marie Nielsen, som bagte og lavede kaffe til golfspillere. Hun og hendes mand, Thorkild Nielsen, havde drevet en gård på stedet og valgte, da de trak sig tilbage, at sælge jorden til golfbanen. I aftalen indgik, at de kunne blive boende på Tordensgård indtil deres død. Men da manden døde for 24 år siden, valgte Jenny Marie Nielsen at fraflytte og flytte ind i Rømerparken.

Hun var født op opvokset i Thorup ved Hjallerup i Vendsyssel, og som ung pige kom hun ud at tjene. Det var også et job, som førte Jenny Marie Nielsen til Sydfyn, hvor hun mødte sin mand.

Da de blev gift i 1939, købte de gård, først i Korinth og senere ved Svendborg.

Jenny Marie Nielsen var en meget dygtig landhusmor. Hun var en stilfærdig og meget afholdt kvinde. Alle var glade for at få en snak med hende, også på Aldersro, hvor hun boede de sidste tre år af sit liv.

Jenny Marie Nielsen efterlader to tvillingesønner og en datter samt seks børnebørn og 13 oldebørn.

Per Knudsen,

Svendborg

Per Knudsen, Strandvejen 32, Svendborg, er efter længere tids svær sygdom død, 52 år.

Per Knudsen stammede fra Kirkeby, og han virkede hele sit liv i det sydfynske. Per Knudsen var uddannet professionsbachelor-pædagog og drev også i en periode den daværende restaurant Piccadilly på Gåsetorvet i Svendborg.

Per Knudsen efterlader sig sin far i Tved, sin søster i Svendborg samt sin datter og sit barnebarn i Vindeby på Tåsinge.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce