Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75

Malermester Svend Sørensen, Tryggelev 62, fylder i morgen 75 år.

75

Direktør, fabrikant Mogens Rasmussen, Frøvænget 12, Svendborg, fylder 75 år i morgen.

Mogens Rasmussen er født i Brobyværk. Efter skolen blev han ansat på faderens fabrik, Brobyværk Jernvarefabrik. Her blev han uddannet værktøjsmager. I Svendborg startede han sit eget firma, Planova, i 1960'rne. Der var i mange år hundrede beskæftiget i virksomheden, som solgte butiksinventar til bl.a. servicestationers butikker. Efter salg af virksomheden i 1986 drev Mogens Rasmussen Storex på Finlandsvej i Svendborg. Trods travlhed holder fødselaren sine sportsgrene højt. Den gode form holdes ved bl.a. golf, med badminton, cykling og skiløb. Forhenværende kroejer Knud Andersen, Rødamsvej 45, Ryslinge, fylder 70 år i morgen, fredag den 19. oktober. Knud Andersen og hans hustru, Vera, drev Espe Kro fra 1974 til 1992. Efter at have boet på kroen i 32 år flyttede parret i foråret i år til dets nuværende adresse i Ryslinge.

70

Bogholder Edvin Jensen, Krokusvej 9, Ringe, fylder 70 år mandag den 22. oktober.

Edvin Jensen har boet i fødebyen hele sit liv, undtagen mens han var soldat dels i Odense, dels i Itzehoe i Holsten. I 30 år arbejdede han hos Opel i Ringe og i en halv snes år på det lokale skattekontor.

Han spiller fodbold og er på 61. sæson aktiv i Ringe Boldklub. Han har også tidligere taget sin tørn både i bestyrelsen og som træner. Edvin Jensen er desuden meget politisk og lokalhistorisk interesseret.

Den runde fødselsdag fejres med åbent hus i fælleshuset på Rosenvej 4, Ringe, fra kl. 16.30.

70

Sognepræst Lars Paludan, Skovlyvej 3, Bedsted i Thy, fylder 70 år i dag.

Lars Paludan har været sognepræst forskellige steder i landet, senest i perioden 1978-2005 i Glamsbjerg og Køng på Sydvestfyn.

Ved pensioneringen i 2005 flyttede han og hustruen Hanne Paludan til deres sommerhus i Thy.

30

Michael Sørensen, Kroggyden 11, Heden, fylder 30 år lørdag den 30. oktober.

Fødselsdagen fejres med åbent hus i hjemmet kl. 12.00-17.00.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce