Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90

Margrethe Larsen, Plejehjemmet Åløkkeparken, Brobyværk, tidligere Vestergade 5, Vester Hæsinge, fylder 90 år i morgen.

Margrethe Larsen stammer fra Vandamgaard på Svanninge Nørremark. Efter endt skolegang opholdt hun sig i København, i Jylland og på Haslev Højskole, inden hun i 1949 blev gift med Gunner Larsen og bosat i Vester Hæsinge. Her drev parret med stor flid gennem mange år et landbrug. Efter at landbruget var afhændet, foretog parret flere ture til udlandet.

Margrethe Larsen blev enke i år 2000, og som følge af en blodprop for et par år siden måtte hun flytte på Plejehjemmet Åløkkeparken, hvor hun nyder at være og få besøg i sin lille lejlighed i det nyrenoverede plejecenter.

Margrethe Larsen var gennem mange år aktiv i det lokalhistoriske arkiv i Vester Hæsinge og hun følger fortsat meget interesseret med i tidens udvikling, herunder den nye Faaborg-Midtfyn Kommune.

70

Forhenværende urmager og optiker Folmer Juul Rasmussen, Gyvelvej 2, Aarup, fylder 70 år i morgen.

70

Tove L. Jensen, Højdevangen 12, Brobyværk, fylder 70 år onsdag den 24. oktober.

60

Jens Egdal, »Sandager Skovgaard«, Faaborgvej 46, Kværndrup, fylder 60 år onsdag den 24. oktober.

60

Forstander Kent Bauer Hansen, Nr. Aaby Efterskole, fylder 60 år i morgen.

Kent Bauer Hansen, der stammer fra Nyborg, men som 10-årig flyttede til Randers, har været vidt omkring.

Han var først elev hos A. P. Møller og værnepligtig i Ringsted, inden han tog studentereksamen i Odense og efterfølgende læste engelsk og historie på Odense Universitet.

I 1978 blev han timelærer på Vestereal Ungdomsskole på Vestfyn, og allerede to år senere i en alder af 32 år blev han forstander samme sted. Han forlod efterskolen i 1999 for at forske på Nonneskolen i Ollerup. Efterfølgende var han på Vester Thorup Efterskole og tog et sabbatår, inden han i 2002 blev headhuntet til sit nuværende forstanderjob på Nr. Aaby Efterskole.

Kent Bauer Hansen er gift med Ann-Grethe og parret har to sønner på henholdsvis 32 og 27 år.

30

Tømrermester Christian Poulsen, Nørrevænget 7, Allested-Vejle, fylder 30 år på onsdag.

Christian Poulsen stammer fra Allested-Vejle. I 1994 kom han i lære hos daværende tømrermester Verner Kruse og efter endt militærtjeneste overtog han i 1999 sin læreplads.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce