Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John "Skele" Nielsen, indehaver af Grillen i Stenstrup fylder 60 år idag lørdag den 21. juli.

John flyttede til Stenstrup by for snart 20 år siden, for at åbne døgnkiosk. Det var ikke nogen nem opgave, men det lykkedes at få en god forretning ud af det, ikke mindst fordi John ikke bare giver op over lidt modstand. Han er meget viljestærk og flittig. Forretningen gik forud for alt andet, og snart udvidede han med blomsterafdeling, som viste sig at være en rigtig god ide. Men John kunne ikke stoppe, og snart åbnede han også grill.

Supergrillen eller Vores Bodega som den hedder idag, er under konstant udvikling, fordi John er åben overfor nye tiltag, og følger med i hvad det rør sig i samfundet.

John er et festmenneske, og det er han kendt og berygtet for vidt omkring. John er den der kalder smil og latter frem i andre, og han har altid en god historie i ærmet. Så man keder sig ikke i Johns selvskab.

Samtidig er han en varm og hjælpsom person, som gerne ser at alle omkring ham har det godt. Og det gælder både den nære familie, venner og kunder i forretningen. Det er meget prisværdigt, og det kræver et stort overskud, og det har John.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce