Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60

Jens Birkholm Jensen, Græsvængevej 56, Marstal, kan fejrer sin 60 års fødselsdag, den 23. juli, og dagen fejres i Spanien sammen med hustruen Lillian, der iøvrigt fyldte 60 år den 4.juli og også fejrede dagen i i Spanien.

Jens Birkholm stammer fra København, hvor han blev uddannet som speditør. Samtidigt blev han optaget af ungdomsarbejde i ungdomsklubber i hovedstaden. Ligesom han dyrkede håndbold, både som spiller og leder. Han rejste meget rundt i Europa på tommelfinger i de år. Senere besluttede han sig for at uddanne sig som pædagog. I årene 1971-73 var han på Ærø, hvor han var leder af børnehaven i Ærøskøbing.

I 1977 giftede han sig med sin ungdomskærlighed, Lillian, og i 1978 flyttede de til Ærø, hvorfra Jens Birkholms mor stammer. Han fik arbejdet med at starte Marstal Ungdomsklub op, hvilket blev en stor succes.

I en periode fra 1985 til 1987 boede familien i Esbjerg, hvor han blev leder af en stor institution, der hed Fritids Ungdom. Familien savnede dog Marstal og vendte tilbage og slog sig ned i Græsvænge, hvor de har boet siden. Her har familien haft familiepleje og børn i pleje. Samtidigt har Jens Birkholm kørt til udlandet på ferie og oplæringsture med utilpassede og belastede unge. I øjeblikket arbejder han med socialpædagogisk arbejde. Gennem årene har han været optaget af mange ting. Håndbold har spillet en stor rolle, og han har både selv spillet og været håndboldleder. Han har sin kræmmerbiks ved siden af boligen. Hans frimærkesamling er stor og vokser fortsat. De seneste 15 år har han været tilsynsførende for kriminelle, der har fået betingede domme. Blot for at runde den aktive "unge" mands meritter af, så har ægteparret syv børn af egen avl og et utal af børn, som har været under hans vinger gennem årene. Fødselsdagen fejres som nævnt i Spanien.

60

Murersvend Hans Jørgen Mortensen, Vindeby Enghavevej 5, Tåsinge, fylder tirsdag d. 24. juli 60 år. Fødselaren er hjemme på dagen.

60

John "Skele" Nielsen, indehaver af Grillen i Stenstrup fylder 60 år i dag lørdag den 21. juli.

John flyttede til Stenstrup by for snart 20 år siden, for at åbne døgnkiosk. Det var ikke nogen nem opgave, men det lykkedes at få en god forretning ud af det, ikke mindst fordi John ikke bare giver op over lidt modstand. Han er meget viljestærk og flittig. Forretningen gik forud for alt andet, og snart udvidede han med blomsterafdeling, som viste sig at være en rigtig god ide. Men John kunne ikke stoppe, og snart åbnede han også grill.

Supergrillen eller Vores Bodega som den hedder i dag, er under konstant udvikling, fordi John er åben overfor nye tiltag, og følger med i hvad det rør sig i samfundet.

John er et festmenneske, og det er han kendt og berygtet for vidt omkring. John er den der kalder smil og latter frem i andre, og han har altid en god historie i ærmet. Så man keder sig ikke i Johns sel-skab.

Samtidig er han en varm og hjælpsom person, som gerne ser, at alle omkring ham har det godt. Og det gælder både den nære familie, venner og kunder i forretningen. Det er meget prisværdigt, og det kræver et stort overskud, og det har John.

60

Solveig Nielsen, Nygade 4, Tranekær, fylder 60 år søndag den 22. juli.

50

Godsejer Hans Ahlefeldt-Laurvig, Hjortholm ved Fodslette på Langeland, fylder i dag 50 år.

Han overtog for nogle år siden den smukke gamle ejendom og har gennemrenoveret både hovedbygningen og staldene. Landbruget drives som ren planteavl. For et par år siden arbejdede Hans Ahlefeldt-Laurvig med planer om at starte svineproduktion i nybyggede stalde et stykke fra godset, men de blev stoppet af myndighedskrav. Han er formand for de gamle langelandske selskab Rudkøbing-Vemmenæs Færgefart, der efter lukningen af sejladsen ved åbningen af Langelandsbroen, ejede halvparten af Langeland-Kiel Linien. I dag har selskabet ingen maritime interesser, men alene en formue at bestyre for aktionærerne. Han er desuden formand for Fodslette Menighedsråd.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce