Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harriet Hansen,

Allested

Harriet Hansen, Østergade 5, Allested, er død, 83 år.

Afdøde efterlader sin mand, elektriker Aage Hansen.

Carsten Ditlev Østerbye,

Fangel

Civilingeniør Carsten Ditlev Østerbye, Kirkevej 20, Fangel, er efter kort tids alvorlig sygdom død, 64 år.

Han blev civilingeniør i 1970 og arbejdede en del år i Københavns-området, bl.a. på dagbladet Politiken, inden han i 20 år fra 1980 var teknisk direktør på Fyens Stiftstidende i Odense.

Carsten Ditlev Østerbye var meget aktiv i organisations- og foreningsarbejde. Han var ved sin død bestyrelsesmedlem i Odense Vandselskab, Odense Renovationsselskab og FOF samt aktiv i Fangel Bylaug. Tidligere var han i mange år i bestyrelsen for Det konservative Folkeparti i Odense Kommune.

Carsten Ditlev Østerbye efterlader sin hustru, lægesekretær og byrådsmedlem Merete Østerbye, tre voksne børn og syv børnebørn.

Poul Madsen, Vester Skerninge

Købmand Poul Madsen, Vester Skerninge, er stille sovet ind, 86 år.

Poul Madsen stammede fra Revninge ved Kerteminde. Han kom som andre på den tid ud at tjene i teenagealderen, først som medhjælper på forskellige nabogårde, og blev senere kommis i den lokale brugs. Den daværende brugsuddeler havde fået øje for Pouls evner for handel og tilbød læreplads i brugsen. Det var på den tid, hvor »37 timers arbejdsuge« kun var det halve af den reelle arbejdstid. Efter endt uddannelse arbejdede han i flere forskellige brugser på Fyn, bl.a. Kauslunde. Poul Madsen oparbejdede en hel del erfaring inden for branchen og blev mere bevidst om at prøve kræfter af i egen butik. Han havde inden da fundet sin livsledsagerske, Eva, og sammen startede de en købmandsbutik i Hjallese.

Sideløbende kom også tre drengebørn til. I 1959 blev Odense forstadsbutikken udskiftet med en større velrenommeret butik i Vester Skerninge. En butik, som Poul Madsen, trods stor konkurrence fra andre købmænd i en traditionel brugsegn, hurtigt formåede at drive frem, godt hjulpet af sin hustru.

I 1972 blev købmandsbutikken udvidet til det tredobbelte og omsætningen fulgte med den fremadstræbende købmand.

I 1985 blev en god, sund og veldreven butik overdraget til den yngste af sønnerne, men Poul Madsen fulgte herefter ikke bare med fra sidelinjen - hans et og alt var kunderne og de mange, mange timer blandt kolonialvarerne, som således især kom hans efterfølger til gode. Efter hustruens død i 2001 trappede Poul Madsen arbejdsmæssigt lidt ned. Han gav sig tid til at rejse, men turen ned ad trappen fra første sal, næsten hver eneste morgen, blev først definitivt slut i denne sommer.

Poul efterlader tre sønner, seks børnebørn samt to oldebørn.

Ove Christensen,

Haarby

Forhenværende maskinsnedker Ove Christensen, Haarby, er død, 73 år. Han efterlader hustruen, Ellen Christensen, og øvrig familie.

Jenny M. Hansen,

Aarup

Jenny M. Hansen, Ældrecentret Holmely, Aarup, er død, 76 år.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce