Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elo Hansen, Vejstrup

Det var en kendt af agtet mand, der tirsdag eftermiddag blev dræbt, da han blev væltet omkuld af en skræmt hest.

Anlægsgartner Elo Hansen, Landevejen 8, Vejstrup, blev 57 år.

Han var født i Vejstrup og havde boet i den ejendom, hvor han havde sit hjem og forretning, siden han var to år.

Hans far, Helge Hansen, var også anlægsgartner, og sønnen Elo kom i lære hos faderen.

Han var rundt ved en række planteskoler m.v. for yderligere at dygtiggøre sig, og i en del år drev de firmaet Anlægsgartner Hansen sammen, indtil Elo Hansen selv tog over.

På et tidspunkt var der også syv kæmpe-drivhuse på ejendommen, som blev drevet af broderen, Hilmer Hansen. I 2005 blev firmaet Anlægsgartner Hansen overdraget til sønnen, Martin Hansen, men Elo Hansen var fortsat med i firmaet. Han brugte bl.a. sin store erfaring til at udarbejde forslag til smukke og funktionelle haveanlæg, som kunderne satte pris på.

Elo Hansen blev spejder som 10-årig og glemt aldrig den tid. Som voksen gjorde han en stor indsats for spejderbevægelsen. Elo Hansen var med til at stifte Inkaernes Venner, som han var formand for. For et år siden blev han gildesmester i Sct. Georgs Gildet i Svendborg. Han var et skattet medlem af Serapion Logen på Gyldenbjergvej i Svendborg.

Elo Hansen efterlader sin hustru, Grethe Hansen, og foruden sønnen en datter, der bor i Vejstrup.

De to børnebørn , en pige på to år og en dreng på halvandet år, havde en meget stor plads i Elo Hansens hjerte. Morten Leerbæk, Gislev

Tømrer Morten Leerbæk, Gislev, er død, 34 år.

Olga Katrine Magdalene Nielsen,

Glamsbjerg

Olga Katrine Magdalene Nielsen, De gamles Hjem, Glamsbjerg, er død, 85 år.

Helge Sørensen,

Glamsbjerg

Helge Sørensen, Glamsbjerg, er død, 71 år.

Afdøde efterlader børn og børnebørn.

Kunstmaler Svend Engelund

Kunstmaler Svend Engelund døde torsdag, oplyser hans familie. Han blev 99 år.

Den flittige maler huskes først og fremmest for sine landskabsmalerier fra især hjemegnen Vendsyssel, men han har også lavet blandt andet portrætter, modelbilleder, udsmykninger og opstillinger til altertavler. I 1942 var han i sin fødeby medstifter af Vrå-udstillingen, der i dag huser Engelungsamlingen. Han har både været medlem af kunstnersammenslutningen Kammeraterne og fra 1953 af Den Frie Udstilling, hvor han debuterede i starten af 1930'erne. Han har blandet andet modtaget Eckersberg Medaljen i 1962 og Niels Larsen Stevns Legatet i 1991. I den seneste årrække har Svend Engelunds imponerende produktion dog stået stille på grund af et svagt syn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce