Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

85

Carl Ejner Christiansen, Vestergade 35, Faaborg, fylder 85 år i dag.

80

Ketty Lykke Christensen, Tværvej 4, Ærøskøbing, fylder 80 år i dag.

Ketty Christensen stammer Ærøskøbing. Hun var i sine unge dage et svip i København, men vendte hjem til sin fødeø igen, hvor hun gennem årene har været beskæftiget forskellige steder, indtil hun i 1970 blev ansat som sygehjælper på plejehjemmet i Ærøskøbing. Hun var en flittig medarbejder på hjemmet, hvor man satte stor pris på hende. Ketty Christensen var i sin tid gift med Børge Christensen, som hun mistede for en årrække siden.

Ketty Christensen er en stilfærdig dame, der har passet hus og hjem. Hun går daglige ture med sin hund. 80 års-dagen fejres i bowlingcentret på lørdag, hvor familie og venner vil samles omkring hende. Hun har to døtre, otte børnebørn og syv oldebørn, der så vidt muligt også møder op til festen for at hylde den friske 80-årige.

75

Forhenværende overlærer Mogens Clement, Ahornvej 12, Faldsled, fylder 75 år på torsdag, den 25. oktober.

Mogens Clement er født på Korshavn i Det sydfynske Øhav, men allerede da han var et år i 1934, flyttede familien til Faldsled, hvor hans far blev førstelærer på den daværende Faldsled Skole.

Som sin far valgte Mogens Clemmensen lærergerningen og blev uddannet på Skårup Seminarium. Derefter var han ansat på skoler i Vojens og Odense, inden han i 31 år fra 1962 til sin pensionering i 1993 var ansat på Svanninge Skole, hvor han var en respekteret og værdsat lærer.

Mogens Clement har altid været meget sportsinteresseret. Han har både som barn, senior og old boy spillet fodbold i Faldsled/Svanninge Idrætsforening. Nu spiller han petanque i samme idrætsforening, ligesom han sammen med en gruppe venner cykler en halvanden times tid hver onsdag.

Desuden betyder musikken meget for Mogens Clement. Han var en lang årrække medlem af Horne Sang- og Musikforenings orkester, hvor han spillede på flygel. Desuden var han en årrække været fast organist ved Haastrup og Jordløse kirker, og han er nu fast vikar begge steder.

Den politiske interesse har han plejet i Det konservative Folkeparti, hvor han gennem tiderne har været med i forskellige arbejdsgrupper og været opstillet til byrådsvalg i den »gamle« Faaborg Kommune. Desuden plejer han familien, der foruden hustruen Birthe omfatter tre børn og seks børnebørn.

65

Lektor, cand. oecon. Henning Skyt, Vindebyørevej 23, Vindeby, Tåsinge, fylder 65 år på torsdag. Henning Skyt fik studentereksamen fra Odense Studenterkursus i 1962. Militærtjenesten aftjente han bl.a. som premierløjtnant på Cypern. Hjemme igen studerede han økonomi på Århus Universitet og arbejdede senere i revisorfirma, hos HOKI i Horsens, ligesom han en årrække var direktionssekretær i Dansk Supermarked, Viby Jylland. I en lang årrække var han først adjunkt, senere lektor ved Svendborg Handelsskole. På skolen var han leder af kursusafdelingen og underviste i international økonomi og markedsføring. Eleverne nød også godt af hans engagement som studievejleder. Henning Skyt har også været forretningsmand. Han drev således Merko 1 og 2 og var partner i den ganske særlige tegneserie- og eventyr-rollespil forretning Comix i både Odense og Svendborg. I fritiden er rejselysten stor, og Italien er favorit-rejsemålet.

50

Gruppeleder Sanne Vildsø Lund Larsen, Houvej 43, Lohals, fylder 50 år torsdag den 25. oktober.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce