Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasserer ved Røde Kors Svendborg, Kjeld Jønsson skriver mindeord over fhv. bankdirektør Søren Kristensen:

n Vi har i Røde Kors modtaget den triste meddelelse, at Søren Kristensen er afgået ved døden.

Søren blev, samtidig med at han i 1996 overtog ledelsen i Nordea, også formand for Røde Kors i Svendborg. Han var et utrolig dejligt menneske, hvor vi nød godt af hans store almene viden og hans varme medmenneskelighed og vi havde under ledelse af Søren nogle dejlige og konstruktive bestyrelsesmøder.

Søren ønskede i 2003 på grund af sygdom, at træde fra som leder af Nordea, og også som formand for Røde Kors. Søren var meget åben om sygdommen. Allerede da han fik konstateret kræften var vi flere nuværende bestyrelsesmedlemmer, som kunne følge forløbet på grund af hans åbenhed. Og alligevel opnåede vi glæden ved, på trods af den alvorlige sygdom, at Søren forsat ønskede at være en del af Røde Kors arbejdet i Svendborg. Blandt andet påtog han sig ansvaret for vores hjemmeside på internettet, og de seneste år var han også koordinator for den årlige Røde Kors Indsamling, hvor han hvert år modtog og dirigerede mere end 150 tilmeldte indsamlere til vore 10 distriktsledere, et kæmpearbejde som trods svækket helbred ikke afholdt ham fra også at deltage i selve Røde Kors Indsamlingen. Også andre opgaver deltog han i trods sin sygdom.

Vi vil savne Søren med hans varme og lune humør og vore tanker går til børn og børnebørn, men først og fremmest til Else som nu har mistet sin elskede mand.

Æret være Sørens minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce