Daniscos adm. dir. Tom Knutzen, overrakte tirsdag årets Danisco Pris på 250.000 kr. til levnedsmiddelforskeren Hanne Christine Bertram. Pristageren, der har samarbejdet med Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og Slagteriernes Forskningsinstitut, har fundet ud af at bruge en ny og effektiv teknik til at måle, præcis hvilke stoffer dyr og mennesker producerer flest af, når vi indtager bestemte fødevarer. Metoden bruger såkaldt NMR-spektroskopi og er opsigtsvækkende, fordi den adskiller mange stoffer i én og samme måling af blod eller urin. (Tariq Mikkel Khan/POLFOTO)
Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/POLFOTO

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniscos adm. dir. Tom Knutzen, har overrakt årets Danisco Pris på 250.000 kr. til levnedsmiddelforskeren Hanne Christine Bertram. Pristageren har fundet ud af at bruge en ny og effektiv teknik til at måle, præcis hvilke stoffer dyr og mennesker producerer flest af, når vi indtager bestemte fødevarer.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce