Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 Økonomidirektør Jimmi Madsen, Bjernemarksvej 36, Tåsinge, fylder 50 år i morgen

Jimmi Madsen arbejdede i en halv snes år for Kellogg’s i Manchester, da han i 2001 blev hentet til Svendborgfirmaet C. C. Jensen A/S, hvor hans far, Egon Madsen, stod for firmaets økonomiside.

Jimmi Madsen kom til at afløse sin far og styrer nu økonomien i virksomheden, der har både støberi samt produktion af skibsvinduer og oliefiltre. I dag er det især oliefiltrene, der giver travlhed for de 200 ansatte, hvortil kommer en halv snes datterselskaber rundt om i verden.

Jimmi Madsen er født i Hundested men kom med familien til Svendborg, da faderen fik arbejde for C. C. Jensen. Selv fik han studentereksamen i Svendborg i 1978 og læste så til HA på Odense Universitet med eksamen i 1981. Så gik turen til København, hvor han uddannede sig til cand. merc og fik ansættelse i det store revisionsfirma Pricewaterhouse.

Efter ti år kom han til Kellogg’s i Svendborg, først som controller i fabrik og logistik, og i 1995 var han med til at starte koncernens europæiske kontor.

I fritiden er Jimmi Madsen ivrig med badminton og formand for Team Svendborg Tved Badminton. Han er i bestyrelse for Svendborg Motor Co. A/S og sekretær i Rotary Sct. Jørgens.

Reception på Hotel Svendborg fredag kl. 14-16.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce