Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 Møbelagent, tidligere studielektor, HD Ole Habæk, Strandhuse 40, Svendborg, fylder 70 år søndag.

Ole Habæk har arbejdet med møbler og handel siden de unge år og er i dag skandinavisk agent for seks italienske møbelfabrikker, hvis produktion han og hans hustru Gerdas firma primært afsætter til møbelhandlere i Sverige, Norge og Finland, men også Island og lidt i Danmark og med en samlet omsætning på en snes millioner kroner.

Tidligt blev han uddannet inden for handel med oversøisk træ og lærte markederne at kende i både Tyskland, Finland og Sverige. Han læste til HD i afsætningsøkonomi og tog videregående it-uddannelse. I slutningen af 1960’erne og igen en del år senere arbejdede han på Svendborg Handelsskole og var i nogle år inspektør for kursusafdelingen. I en halv snes år var han studielektor for undervisningsministeriet ved opbygning af de kortvarige, videregående kommercielle uddannelser.

Efter en tid som direktionssekretær i Halberg Holding A/S og opgaver for Erik Jørgensens Møbelfabrik i Tved var han fra 1986 i nogle år indehaver af Sibast Møbler A/S i Stenstrup. Da bygninger og maskiner blev solgt, fik han lavet en del af møblerne andet steds.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce