Wood jonglerer med bleer og turnéer

Ronnie Wood (tv) fylder 70. Foto: REUTERS/Henry Romero

Wood jonglerer med bleer og turnéer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ronnie Wood fylder 70 år torsdag den 1. juni.

Det var et varsel om, at tiden går, også selv om man er en vaskeægte rock'n roller som guitaristen Ronnie Wood fra Rolling Stones.

Ved en skanning opdagede lægerne en plet på lungen. En kikkertoperation fjernede den lille plet, og nu har Ronnie Wood det godt, meddelte en repræsentant for rockstjernen i en erklæring 24. maj.

Der er ikke brug for yderligere behandling, og den forestående turné med Rolling Stones er ikke i fare.

Avisen Daily Mail skriver, at Wood har lagt cigaretterne på hylden efter at have været ryger i 50 år.

Han er heller ikke helt ung mere, og de fleste af de mange år har han levet et rockstjerneliv med vennerne i Rolling Stones.

Men han har også andet at se til end et liv i den hurtige bane. For et år siden fik han tvillinger med sin 38-årige kone.

Det ligger åbenbart til medlemmerne af Rolling Stones. Det med at få børn i en sen alder. Forsanger Mick Jagger fik i december sidste år sit ottende barn i en alder af 73 år.

Helt så mange har Ronnie Wood ikke. Det er indtil videre blevet til seks styks. Og begejstringen over at blive far er ikke blevet mindre med tiden hos Stones-guitaristen.

- Jeg er ham, der bøvser med dem, går ture, skifter bleer, og jeg forsøger stadig at finde ud af, hvornår jeg kan sove indimellem, sagde han i juni sidste år til magasinet Hello.

- I øjeblikket forsøger jeg bare at suge hvert et øjeblik til mig. Jeg har Sally, min smukke familie og mine to smukke dukkepiger. De højere magter må kunne lide mig, sagde han.

Familielivet holder imidlertid ikke Ronnie Wood fra at turnere verden rundt med The Rolling Stones.

Har man Stones-abstinenser som dansker, kan man glæde sig til at opleve Wood og de øvrige bandmedlemmer, når de gæster Telia Parken i København i oktober.

Det seneste besøg var i 2014, da Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood optrådte på Roskilde Festival. (ritzau)

Wood jonglerer med bleer og turnéer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce