Velforberedt til brudevalsen


Velforberedt til brudevalsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DANSERE: To unge fra Odense danner par på dansegulvet, hvor de er verdensmestre. Og i går blev de gift i Paarup Kirke
Kristina Juel og Peter Stokkebroe var velforberedte og måske uden nerver, da gæsterne på Munkebo Kro i aftes forventede at opleve de nygifte danse brudevals.

Parret, der mødte hinanden i det daværende Dorrit og Erik Hybels Danseinstitut i Odense, har danset sammen i de seneste 12 år, og de har begge gået på danseskole, siden de var tre-fire år.

Dansen er siden blevet parrets levevej, og i efteråret skal de f.eks. deltage i turneringer i både Florida, Royal Albert Hall i London, Vancouver, Singapore, Australien, Monaco og være med i VM i Leipzig. Men i går var parret, der nu bor i Viby J. ved Århus, tilbage på Fyn, hvor de begge er vokset op og har deres forældre. Den højtbeliggende Paarup Kirke ved Odense var rammen, og blandt de 120-130 i kirken var også tidligere verdensmestre i dans. Den lune tidligere præst i sognet, Eskild Jensen, Kerteminde, viede parret, der blev kørt fra kirken i en mørk otte-cylindret Audi 4.2 Quattro med Søren Juel ved rattet.

Næste mål var Odense Sportsdanserklub, som var ramme om en reception inden middagen på Munkebo Kro.

Kristina Juel er 27, og Peter Stokkebroe er 28. De har været kærester i 13 år og har boet sammen i de seneste seks. Han gik på Skt. Knuds Gymnasium i Odense og blev udlært i tøjforretningen Fenger i Odense, hvor hun gik på teknisk skole og blev udlært til frisør. Men parret bruger ikke de uddannelser i det daglige.

- Nej, ikke endnu. Vi lever af at undervise, give shows, deltage i turneringer og af sponsorer, fortalte Peter Stokkebroe inden sit bryllup.

Han føler sig heldig og fortsatte med at danse, da han opdagede, at han var god til det. Dansen er en udtryksform, som parret løbende udvikler. Det handler ikke om at efterabe.

- Og vi rejser som nævnt meget rundt i verden. Cirka 150 dage om året. Det er en stor oplevelse at kunne se hele verden sammen med hende, man elsker. Jo, kald det bare en totalløsning, fortsætter Peter Stokkebroe, der betegner sig som ekstremt besat af at danse.

Håbet for parret er, at de som det eneste par nogensinde kan blive verdensmestre for fjerde gang - denne gang i latinamarikanske danse - inden de vælger at blive professionelle. Børn er endnu ikke en del af parrets tilværelse og bliver det ikke foreløbig. Små børn er svært at kombinere med dans på verdensplan.

- Men vi har planer i den retning på et tidspunkt, fortalte Peter Stokkebroe, inden han stod foran præsten i går.

Hans forældre er Lilly og Ejler Stokkebroe, Søparken 41, Hjallese ved Odense, og hun er datter af Ada og Viggo Pedersen, Rugårdvej 192, Paarup.

Velforberedt til brudevalsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce