U2-trommeslager kritiserer Bono


U2-trommeslager kritiserer Bono

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Larry Mullen, der sidder ved trommesættet i U2, kritiserer Bono for at være i dårligt selskab med folk som Tony Blair

London: U2?s frontman, Bono, har dårlige venner, mener Larry Mullen, der slår på trommer i det verdensberømte irske rockband. I et interview med magasinet Q udtrykker Mullen sin utilfredshed med, at Bono omgås Tony Blair, tidligere britisk premierminister, der efter trommeslagerens mening er en »krigsforbryder«.

Ud over at være U2-forsanger er Bono også kendt for at bruge sin status politisk til at gøre opmærksom på problemer som for eksempel fattigdom og aids. Mullen siger, at han beundrer Bono for dette arbejde.

- Mit største problem er det selskab, han færdes i, og det kæmper jeg noget med. Specielt politikerne, i mindre grad finansfolkene. Og specielt Tony Blair. Jeg mener, at Blair er en krigsforbryder, og jeg mener, at han bør retsforfølges som krigsforbryder, siger Mullen til Q, der har lagt et uddrag af interviewet på sin hjemmeside.

Ifølge Mullen kender Bono godt hans holdning til Blair, og trommeslageren siger i øvrigt, at det er forståeligt, at Bono også mødes med USA?s præsident, George Bush.

- Bush har været meget generøs over for Bonos sag. Forskellen på Bush og Blair er, at Blair er intelligent. Derfor har Blair ingen undskyldning for, hvad han gjorde, mens Bush nok kan finde nogle for sin opførsel, mener Larry Mullen.Det fremgår ikke af uddraget, om Mullen henviser til Irak, når han regner Blair for en krigsforbryder. Q skriver, at det fulde interview kan læses i magasinets udgave, der kommer på gaden den 31. december./ritzau/

U2-trommeslager kritiserer Bono

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce