Trine Michelsen død

Natten til lørdag var den tidligere Bogart-vært Ole Michelsen ved sin datter Trine Michelsens side, da hun døde på den palliative klinik Håndværkerhaven, en slags hospiceagtigt plejehjem med speciale i smertelindring for uhelbredeligt syge. Kræfterne var sluppet op efter syv års vedholdende kamp mod en aggressiv knogle- og lungekræft. I morgen ville fotomodellen, skuespilleren og humoristen Trine Michelsen være fyldt 43. Det skriver Ekstra Bladet. Arkivfoto fra DR-arrangement i Operaen i København, 2006. (Kristian Linnemann / POLFOTO / Arkiv)
Foto: LINNEMANN KRISTIAN/POLFOTO

Trine Michelsen død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotomodellen og skuespilleren Trine Michelsen er død, 42 år gammel.

Efter syv års kamp imod kræften døde fotomodellen og skuespilleren Trine Michelsen natten til lørdag få dage før, hun ville være fyldt 43 år.

Hun døde på klinikken Håndværkerhaven, der har specialiseret sig i smertelindring for uhelbredeligt syge. Ved sin side havde hun sin far, den tidligere Bogart-vært Ole Michelsen, skriver Ekstra Bladet.

I 1980'erne var Trine Michelsen kendt som nøgenmodel og filmskuespiller i den letpåklædte ende. Det var også på den måde, hun i 1998 var et af trækplastrene i Lars von Triers dogmefilm Idioterne.

Trine Michelsen død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce