To spidspladser til Khattab

Medhat Khattab satser på, at personen er vigtigere end partiet.

To spidspladser til Khattab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liberal Alliance har valgt lægen fra Egypten som spidskandidat til både regionsråds- valget og byråds-valget i Svendborg

SVENDBORG: Speciallæge Medhat Khattab, Svendborg, er udpeget som spidskandidat for Liberal Alliance til både regionsvalget og byrådsvalget i Svendborg til november.

Forude venter en travl politisk tid for den 54-årige Medhat Khattab, der har egyptisk baggrund.

Ved det seneste valg stillede Medhat Khattab også op til både regionsrådet og byrådet, men den gang var det for Venstre.

I Svendborg fik han et flot valg og blev en del af Venstre-borgmester Lars Erik Hornemanns gruppe, mens han ikke - trods knapt 1000 personlige stemmer - opnåede repræsentation i Region Syddanmark.

Da Naser Khader startede Ny Alliance brød Medhat Khattab med Venstre og meldte sig under NA?s faner, og da projektet kuldsejlede og blev relanceret under navnet Liberal Alliance med Anders Samuelsen som frontfigur hang Medhat Khattab på, og denne loyalitet belønens ny med en spidskandidat-titlen, som i princippet betyder, at han skal ud og slås om regionsformandsposten mod blandt andre Carl Holst fra Venstre og Poul Erik Svendsen fra Socialdemokraterne.

Medhat Khattab mener ikke, at det belaster hans politiske karriere, at han nu stiller op for Liberal Alliance i stedet for Venstre.

- Det er ikke partiet men personen og vedkommendes politik, vælgerne skal forholde sig til, og jeg synes selv jeg har nogle gode synspunkter, som jeg vil kæmpe for nyder fremme i den kommende valgkamp. Ikke mindst i forbindelse med sygehusdebatten, siger Medhat Khattab, der er speciallæge med egen praksis.

Han er lægeuddannet i Egypten og bosatte sig i 1983 i Danmark, hvor han var tilknyttet Rigshospsitalet og tog siden ortopædigsk speciallægeuddannelse fra Århus Universitetshospital. Han er gift med Anni og har to børn.

To spidspladser til Khattab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce