Tjek på de kongelige


Tjek på de kongelige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årige Jon Bloch Skipper er inde i kongerækken

Historie har altid betydet meget for Jon Bloch Skipper, der har levet sin barndom og ungdom i Odense og nu er tilbage efter nogle år i København.

Torsdag udkommer hans nyeste bog "Tre søstre" om dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne Marie og deres fælles opvækst og livet som søstre i en speciel situation.

Ideen til denne bog kom, da han for et par år siden skrev "Sømandskongen" om de tre søstres far Frederik IX. Den blev blandt andet til gennem samtaler med de tre prinsesser, og de indvilgede i at også at fortælle om deres fælles barndom og opvækst.

Det var på Skt Hans Skole, Jon Bloch Skipper mødte en fantastisk historielærer i Ole Jepsen.

- Jeg var meget optaget af hans måde at fortælle på og var så heldig at få en lige så engageret historielærer på Mulernes Legatskole i Bjarne Porsmose, så jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg ville læse på Syddansk Universitet efter studentereksamen, fortæller Jon Bloch Skipper.

Under studiet stiftede han i 2000 sammen med to lige så historie-interesserede studiekammerater den kommercielle virksomhed "Det historiske Hus", hvis formål var at formidle historie i et samarbejde med etablerede formidlingsvirksomheder som forlag og og tv-stationer.

Det var både som forfattere, redaktører, foredragsholdere og undervisere.

I oktober 2007 ophørte Jon Bloch Skipper som medejer af og redaktionschef ved "Det historiske Hus", og der blev tid til at aflevere speciale på SDU.

Specialet handler også om noget kongeligt, nemlig "den konstitutionelle monarks rolle som nationalt samlingssymbol 1848-1972.

Jon Bloch Skipper er flyttet tilbage til Odense med sin kone Mette Meulengracht, der er udviklingskonsulent i Young Enterprice.

Selv har han igen startet egen virksomhed, brainwork.biz, hvor han arbejder som forfatter, redaktør og konsulent. En af hans kommende opgaver bliver at løfte arven efter Billed Bladets mangeårige bestyrer af den kongelige brevkasse, Poul Jørgensen, der fylder 80 år søndag og dermed slutter sin karriere

Tjek på de kongelige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce