Tivoli-direktør fylder 50

Underdirektør Salg & Service

Tivoli-direktør fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underdirektør Frans Fossing fylder 50 år torsdag den 18. maj.

Han har siden 2009 været underdirektør i Tivoli i København med ansvar for salg, service og sponsorer, og dermed har han ansvaret for planlægning og eksekvering af alle de nye salgstiltag i forlystelseshaven. 

Ifølge ham selv lever han et meget privilegeret arbejdsliv, fordi han er ansat et sted, hvor udvikling, tradition og proaktive satsninger er en naturlig del af hverdagen.

Blandt de større salgstiltag som Frans Fossing har været en del af kan nævnes: Udvikling af cruise segmentet, Tivoli Erhvervsklub, samt Tivolis strategiske sponsorarter. 

Frans Fossing har ligeledes ansvaret for Tivolis samlede salgsafdelinger, Tivolis Box Office samt Tivolis kontrollører i alt 300 medarbejdere

Man kan ikke sige, at Frans Fossing, der er uddannet inden for handel, fra start har lagt en stringent karriereplan, der skulle ende i Tivoli.  Der har snarere været tale om udfordringer, han ikke har kunnet sige nej til.

Han lagde ud med en klassisk handelsuddannelse i vin. Efterfølgende fortsatte han inden for branchen, og etablerede eget selskab House of Wine, som han i 2001 solgte til Haugen Gruppen A/S.

Efterfølgende fulgte flere ledende stillinger som bl.a. salgsdirektør i Magasin Vin, H.J. Hansen Vin i Odense og Theis Vine, før han i 2009 blev han ansat i Tivoli i som underdirektør

Frans Fossing er gift med Pernille Ovarfot Fossing, og sammen har de tre børn i alderen 18 til 24.

Fritiden går med skiferie, mouintain bike, god vin og rejser.

Fødselsdagen fejres sammen med den allernærmeste familie samt ved en fødselsdagsreception i Tivoli på Mazzolis i tidsrummet kl. 15.30-17.30.

Tivoli-direktør fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce