Tag lige en blomst med hjem


Tag lige en blomst med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere edb-konsulent Ole Randrup, Æblehaven 5, Svendborg, fylder 65 år i dag og kan se tilbage på en lang årrække præget af edb-service og - potteplanter.

Næppe mange har bragt deres bedre halvdel så mange blomster som han har i de mange år, hvor han kørte land og rige rundt for at edb-servicere ca. 500 blomstergartnerier - i mange år kørte han op mod 6000 kilometer pr. måned.

Når et gartneri var i gang med et "blomster-eksperiment", bad man tit Ole Randrup tage et eksemplar af planten med hjem til fruen - med venlig besked om tilbagemelding om, hvordan blomsten faldt til i vindueskarmen, og hvordan den blev modtaget blandt husets beboere og gæster.

Gartneribesøgene stoppede, da Ole Randrup gik på efterløn i 2004.

I de travle år var en stor del fritiden knyttet til lystsejlads. Allerede som dreng sejlede han piratjolle og var med ved talrige fynske stævner.

Senere blev han optaget af jagt og fiskeri og var i en halv snes år formand for Svendborg Strandjagtforening.

Ole Randrup var med til at stifte Rantzausminde Bådelaug og begyndte i 1980 igen for alvor at sejle. Han blev ivrigt medlem af Svendborg Amatør Sejlklub og var som formand 1987-1994 agitator for modernisering af lystbådehavnen.

Glæden ved lystsejlads og lysten til at give andre de samme oplevelser blev sporen til mange besøg i andre sejlklubber, hvor han fortalte om "Familie Regatta Fyn".

Ole Randrups kapsejladsbåd har nu i flere år været udskiftet med en lille fiskejolle, der giver herlige naturoplevelser langs Sundets kyster.

Naturen opleves også på to hjul og med en nabo-veninde som trofast partner. De kører så godt som hver morgen året rundt 30-40 kilometer.

- Det sikrer et godt blodomløb og tæt kontakt med naturen, dens dyr og planter i skiftende belysninger, forsikrer Ole Randrup.

Til de mere stille sysler hører de to ugentlige bridgeafteners udfordringer til hjernevindingerne.

Når han til foråret træder tilbage efter 12 år som medlem af repræsentantskabet for Svendborg Sparekasse, er det, fordi han nu falder for den nye aldersgrænse, han for nogle år siden selv var med til at sætte.

Tag lige en blomst med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce