Svendborgs nye pressechef er i fin form

Kim Barren, Svendborg Kommunes første kommunikationschef.

Svendborgs nye pressechef er i fin form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Barren, 46, er kendt som en arbejdshest og skal nu primært rådgive kommunens mange tusinde ansatte, så de kan informere borgere og presse på bedste vis

Profil

Af Bjarne Gregersen Foto: Roland P

SVENDBORG: Journalist Kim Barren, Svendborg, er kendt som en arbejdshest, der er hurtig i opfattelsen, stiller de skarpe spørgsmål og får en masse fra sin computer i en ruf. Og kollegerne benævner ham da også som »dampbarnet«. Og det er kærligt ment.

Nu skal den 46-årige journalist på Fyens Stiftstidendes Sydfyns-redaktion bruge hele sin energi på at være Svendborg Kommunes første pressechef - eller som den mere officielle titel er: Kommunikationschef.

- Nej, jeg skal ikke være spindoktor for borgmesteren. Jeg er borgernes og de kommunalt ansattes mand og skal primært tage mig af den interne kommunikation, siger Kim Barren.

Ingen må sige: Ingen kommentarer

Hans job bliver bl.a. at være rådgiver for medarbejderne, så de kan omgås pressens medarbejdere: - Mit mål skal være, at ingen journalist ved henvendelse til kommunen får denne kommentar: Ingen kommentarer. Det er så fattigt at sige sådan. Der vil altid være noget andet og mere, der kan siges, siger Kim Barren.

Han er født i Fakse og tog sproglig-samfundsfaglig studentereksamen fra Vordingborg Uddannelses Center. I 1987 var han færdiguddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Praktikken tilbragte han i Dansk Arbejdsgiverforenings informationsafdeling og på Berlingske Tidende.

I er par år arbejdede han på Jydske Tidende i Sønderborg og var i en kort periode hos Torben Busekist PR i København.

Helårsbader

Fra 1989 til 1995 var Kim Barren medarbejder på De danske Landboforeningers blad, Landsbladet. Herfra kom han til en stilling i den nyoprettede reportagegruppe på Fyns Amts Avis. Han fik herefter arbejde på dagbladet BT med station i Odense. I en kort periode drev han sin egen kommunikationsvirksomhed, inden han i januar 2004 blev informationschef hos Lolland-Falsters Erhvervsråd.

Året efter kom han til Fyens Stiftstidendes Sydfyns-redaktion.

Kim Barren kommer således til stillingen i kommunen med en solid ballast fra vidt forskellige arbejdspladser inden for information og kommunikation .

Han er gift med oversygeplejerske Susanne Barren, der virker ved Anæstesiologisk afdeling i Sygehus Fyn. Det er afdelingen for operation, narkose, intensiv, smerteklinik, lægeambulance m.v. I sin fritid holder Kim Barren at løbe, spille golf og svømme. Det sker også i Svendborg Sund, da han er helårsbader Han er således i den bedste form til at møde op på Svendborg Rådhus den 1. december.

Svendborgs nye pressechef er i fin form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce