Svendborg-advokat i storfusion


Svendborg-advokat i storfusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arne Knudsen - medejer af Dania Advokater - fusionerer med advokatfirmaet Delacour

SVENDBORG: To store velrenommerede advokatfirmaer, Delacour og Dania Advokater, fusionerer og bliver til Delacour Dania. Med små 200 ansatte bliver det nye firma blandt landets ti største.
 Dania Advokater er oprindeligt grundlagt i København i 1931, men blev i sin nuværende form etableret i 1998 ved fusion af advokatfirmaerne Groth-Andersen & Nørkær og Andreassen & Partnere. 
  I dag har virksomheden kontorer i Moskva, Kiev, Nuuk, Torshavn, København og Svendborg, hvor det er Arne Knudsen, en af de fire hidtidige ejere af Dania, der residerer.
  Delacour er grundlagt i Århus i 1980’erne og har i dag hovedkontor på Kalvebod Bastion i København, hvor det fusionerede selskab også får hovedadresse.
 Selv om fusionen allerede var i støbeskeen, før der for alvor blev tale om en finansiel krise, blev den yderligere aktualiseret af udviklingen på det finansielle marked. På bare et år er alene antallet af konkursboer tidoblet, og såvel Delacour som Dania har oplevet stigende tilgang af opgaver inden for navnlig insolvensret og rekonstruktioner.
  - Vi står formenligt over for en længere periode med lavkonjunktur. Fusionen og tilgangen af nye partnere betyder, at vi står stærkt inden for bl.a. rekonstruktioner af nødlidende virksomheder, hedder det i en pressemeddelelse fra de to advokatfirmaer.
Fusionen gælder fra 1. januar 2009.

Svendborg-advokat i storfusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce