Stor advokat på flere måder


Stor advokat på flere måder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Teglværksejeren og politikerens søn Per Elander Rasmussen gik advokatvejen, og han er i dag medejer af firma med 42 ansatte

HAN ER på flere måder en stor advokat. Det gælder både i højden og på det menneskelige plan.

- Og så er han en rigtig god kollega, dygtig og flittig, siger advokat Stig Holdgaard om sin nærmeste medarbejder og kompagnon, Per Elander Rasmussen, der i morgen fylder 60 år. De to har arbejdet tæt sammen på samme advokatkontor i Tommerup St. siden 1978.

Per Elander Rasmussen er født og opvokset i Tommerup, og han er ud af en teglværksfamilie. Hans far, Holger Rasmussen, var medejer af Tommerup og Storskov Teglværk, og han sad i mange år i kommunalbestyrelsen, men sønnen Per havde hverken lyst til at arbejde med tag- og mursten eller blive politiker, så han gik advokatvejen.

TOMMERUP-DRENGEN begyndte at studere jura på Københavns Universitet og blev kandidat i 1971. Samme år fik han job som advokatfuldmægtig i advokatfirmaet Chr. Poulsens Efterfølger i Svendborg. Fire år senere blev han optaget som medindehaver i advokatfirmaet E. Lumby Rasmussen under navnet E. Lumby Rasmussen og Per Elander Rasmussen i Tommerup St.

Senere kom Stig Holdgaard til, og firmaet fusionerede den 1. januar 1991 med advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg, og et aktieselskab med samme navn blev stiftet. Det er gennem årene blevet sammenlagt med flere fynske advokatfirmaer, herunder Ejnar Færch og Steen Kjær, Middelfart.

FIRMAET er nu medlem af landets største advokatkæde, Ret & Råd, og har kontorer i Odense, Assens, Middelfart, Aarup og Tommerup. Det tæller 42 ansatte, heraf 14 jurister.

Per Elander Rasmussen er som medejer ansvarlig for markedsføringen, og han beskæftiger sig især med handel med fast ejendom, herunder landbrugsejendomme, selskabsret og skatteret.

GENNEM årene har Per Elander Rasmussen haft flere bestyrelses- og tillidsposter. Han er fremsynet og var med til at stifte Tommerup Erhvervsråd som et af de første erhvervsråd i landet, og han har siddet i både bestyrelsen og repræsentantskabet.

For tiden er han blandt andet medlem af bestyrelsen for Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg, Fyns ErhvervsCenter, Vester Hæsinge Maskinstation og formand for bestyrelsen for SuperBrugsen Tommerup St.

DEN HØJE ADVOKAT er i det hele taget meget aktiv og synlig i bybilledet, og han påtager sig også gerne dirigenthvervet på generalforsamlinger i lokale foreninger. Han er meget respekteret, vellidt samt omsorgsfuld og opmærksom over for både kolleger, klienter og familien, som består af hustru og to voksne piger, som bor på Sjælland og i Australien.

ÆGTEPARRET har i mange år boet på Vædegården i Tommerup St., som Per Elander Rasmussen har brugt masser af tid og kræfter på at sætte i stand, mens jorden er bortforpagtet. Familien er meget hesteinteresseret, og gården har gennem årene været hjemsted for flere af de store flotte dyr og stutteri/ hestepension.

Per Elander Rasmussen går også meget op i tennis, fiskeri og skisport sammen med familien. Han er i det hele taget et ægte naturmenneske, der elsker at gå lange ture.

Fødselsdagen fejres med reception på advokatkontoret Ret & Råd, Tallerupvej 39, Tommerup St., kl. 13-17.

Stor advokat på flere måder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce