Støtte til tre fynske studerende

De tre glade modtagere fra SDU: Fra venstre Helle, Susanne og Lara.

Støtte til tre fynske studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siemensfonden giver tre SDU-studerende økonomisk rygstød

Blandt de 40 ansøgninger om studielegater, som Siemensfonden i 2008 har modtaget fra studerende på universiteter og andre højere læreanstalter, har fonden besluttet at imødekomme de 17 - heraf tre fra Syddansk Universitet:

Helle Søndergaard (Institut for Fysik og Kemi) har fået 30.000 kroner til et projekt, der går ud på at fremstille et 4’-spironukleosid, som skal indbygges i korte DNA-stykker køleudstyr; ph.d.-studerende Rasmus Siersbæk (Institut for Biokemi og Molekylær Biologi) er blevet bevilget 29.936 kroner til sin forskning i reguleringsmekanismer i forhold til fedtceller og endelig har Lara Delgados (Biologisk Institut) fået 8000 kroner til støtte for sit speciale omkring social interaktion med marsvin.

Bevillinger til de tre studerende er netop blevet markeret ved en ceremoni på torvet på Institut for Biokemi og Molekylær Biologi. Her overrakte Kommunikationsdirektør John Finnich fra Siemens A/S checks til de legatmodtagerne, idet professor Susanne Mandrup dog fungerede som stand in for Rasmus Siersbæk, der for tiden opholder sig i Washington.

Siemensfonden blev etableret i 1966, og er en uafhængig fond, der donerer midler til forsknings- og uddannelsesprojekter primært inden for det naturvidenskabelige område. Midlerne til fondens arbejde kommer hovedsageligt fra Siemens A/S.

Støtte til tre fynske studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce