Speedway-prinsesse Grand Prix-klar

De nybagte forældre, Anne Mette Hansen og Nicki Pedersen sammen med Mikkeline.
Foto: www.nickipedersen.com

Speedway-prinsesse Grand Prix-klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyfødt

Hun blev født lørdag klokken 16.55. Søndag kom hun sammen med mor hjem til huset i engelske Stevenage. I går blev der taget pasfoto. Og på mandag går turen så sammen med mor og far ind til den danske ambassade i London, så passet kan blive udstedt.

Derefter er lille prinsesse Mikkeline klar til at indtage alverdens speedwaybaner sammen med sin far, kong Nicki 3., Nicki Pedersen, tredobbelt fynsk verdensmester i speedway.

Alt er minutiøst planlagt omkring Nicki Pedersen og kæresten Anne Mette Hansens første barn. Sådan virker det. Selv barnedåbs-festen på Hindsgavl Slot ved Middelfart 7. juni er allerede booket.

Det eneste, der sandsynligvis ikke var planlagt, var, at Mikkeline skulle komme netop nu, hvor Nicki Pedersen er på toppen af sin speedwaykarriere og har muligheden for at skrive dansk speedwayhistorie med et fjerde, et femte og ja, hvem ved, hvad det kan blive til af verdensmesterskaber. Men der kan jo ske meget sådan en sommernat i en varm juli...

Men som med alt muligt andet vælger den stolte far at tage den lille ny som en udfordring. Der er således ingen tvivl om, at Nicki Pedersen betragter Mikkeline som noget, der ligner den ultimative udfordring: Verdensmesteren vil bevise, at man kan køre speedway til the max - og også over det - selv om man er blevet far. Mikkeline er et garanteret ekstra incitament for den ærgerrige fynbo til at tage den fjerde VM-titel i den 2009-sæson, som netop er begyndt.
Foto: www.nickipedersen.com

Et Rolex om håndleddet

Men fra hjemmet i Stevenage har Nicki Pedersen lige nu travlt med at give en VM-titel til kæresten Anne-Mette.

- Hun var bare fantastisk. Ingen bedøvelse - og kun med en jordemor og mig til at støtte sig. Ingen læger. Jeg er simpelthen så stolt af hende, siger Nicki Pedersen, mens Mikkeline pludrer i baggrunden og Anne Mette - også fra baggrunden - supplerer med facts omkring fødslen, da Nicki styrter i en række oplysninger om tidspunkter og begivenheds-rækkefølge i en verden, som stort set ikke kan være længere fra de barske slaggere på baner fra Rusland i øst til England i vest. Men én ting ligger fast: Inden parret tog på sygehuset lørdag over middag, arbejdede Anne Mette med den første stribe veer liggende på sofaen, mens Nicki fik sat en knagerække op og malet.

Inden da - og ja, helt sikkert i rigtig god tid - havde den fynske verdensmester dog været på indkøb. Og af den markante slags. Som mor-gave satte Nicki Pedersen således et guld-Rolex ur omkring håndleddet på kæresten, søndag. Der er penge i speedway - også selv om Rusland har vendt ryggen til udenlandske speedway-kørere i denne sæson.

Om det specielle navn, Mikkeline, lyder det fra Anne Mette:

- Vi ville godt have et specielt navn. Og så rimer hun på Nicoline, som er datter af Nickis bror (den tidligere speedwaykører Ronni Pedersen, red.)
Foto: www.nickipedersen.com

Speedway-prinsesse Grand Prix-klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce