Sejler bag rygcenter


Sejler bag rygcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Bonnén er ankermand bag det ny rygcenter på Brandts i Odense

Som mangeårig kapsejler i de hurtige X-både er Martin Bonnén vant til hård konkurrence og til at tænke og handle strategisk.

Samme egenskaber gør han nu brug af på landjorden som chef i den private sundhedssektor. Han har siden november 2004 været administrerende direktør for det private Center for Rygkirurgi A/S i Hellerup, og i disse uger er han ankermand på opførelsen af et lignende rygcenter i Odense.

Det får til huse i den del af Brandts, der ligger ud til Pantheonsgade, og skal efter planen åbne til oktober i år. Det skal kunne håndtere 800 operationer om året og vil få omkring 50 medarbejdere på fuld tid.

Det nye privatejede rygcenter bliver en filial eller afdeling af Center for Rygkirurgi i Hellerup. Bag centret i Hellerup står tre erfarne og anerkendte rygspecialister nemlig overlæge Peter Blyme og overlæge, dr. med. Thomas Kiær, som begge er speciallæger i ortopædkirurgi, samt overlæge, dr. med. Svend Erik Børgesen, der er speciallæge i neurokirurgi.

Det er tanken at drive de to centre i Hellerup og Odense i meget nært samarbejde, og til oktober, når dørene slås op i Odense, skal en filialdirektør have det daglige ansvar på Brandts.

Indtil da er det den 52-årige Martin Bonnén, der samler trådene i Odense samtidig med, at han styrer rygcenteret i Hellerup. Det giver en del rejseaktivitet, men det kender han alt til fra sin hidtidige erhvervskarriere.

Martin Bonnén er sønderjyde, født og opvokset i Sønderborg, og rejste som ung til København for at læse til civilingeniør. Da han i 1982 var færdig på DTU, gik han straks ind i it-branchen og arbejdede bl.a. med salg og markedsføring i teleindustrien og boede i USA et halvt års tid i 90'erne.

Belæsset med viden og erfaringer fra it-verdenen valgte han for nogle år siden at skifte til sundhedssektoren. Det er her, han finder de udfordringer og de vækstbetingelser, som han tidligere fandt og dyrkede i it-branchen.

Martin Bonnén har også haft fart på i sin fritid som kapsejler. Han har sejlet de hurtige X-både og bl.a. været formand for Dansk X-99 Klub. I dag er han medejer af Farr 40, som ligger i Hellerup Havn, og som jævnligt bliver luftet ved større stævner i det skrappe Farr-felt, som også tæller kronprins Frederiks båd, som han har fået foræret af Harboe i Skælskør.

Den aktive sygehus-chef skal også dele sin sparsomme fritid med familien hjemme på Frederiksberg. Den tæller hans kone, som er tilknyttet Københavns Universitet og parrets to børn på seks og ti år.
Til Dimensioner. Martin BonnÈn er dirktør for en rygklinik i Hellerup på adressen Hans Bekkevolds Alle 2
Til Dimensioner. Martin BonnÈn er dirktør for en rygklinik i Hellerup på adressen Hans Bekkevolds Alle 2

Sejler bag rygcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce