Nyhedschef Michael Dyrby og TV 2 slog DR i kampen om brylluppet i Møgeltønder
Michael Dyrby fik den bedst tænkelige gave fra seerne til sin 50 års fødselsdag.

64 procent af dem valgte at følge det kongelige bryllup i Møgeltønder på hans kanal, mens konkurrenten DR måtte nøjes med 36 procent.

- Det var rent og flot. Ja noget af det bedste, vi har lavet, siger TV 2's nyhedschef, som ved sin reception i går havde svært ved at få armene ned.

Kolleger og venner - de fleste med nyheder og fjernsyn i blodet - var indbudt til at hylde Michael Dyrby, som fyldte 50 år, og det foregik på hans hjemmebane, Kvægtorvet i Odense.

Her kunne en lettet Merete Eldrup som administrerende direktør slog stemningen an for de mange indbudte gæster og TV 2-medarbejdere fra både Odense og København.

- Efter det granatchok jeg fik, da jeg tiltrådte som chef, er det dejlig befriende at kunne feste her på TV 2. Derfor skal der lyde tre lange hurra'er til dig, Dyrby, som en streng, men retfærdig firmaets mand, sagde hun fra den lille scene på midtergangen på Kvægtorvet.

Og mens husorkestret med bl.a. værterne Cecilie Beck og Johannes Langkilde slog den stille glade tone an, blev der sagt varmt tillykke til Michael Dyrby, mens gavebordet voksede og voksede. Fyringsrunder og en vingeskudt økonomi var for en stund fortrængt af pindemadder og kølig hvidvin.

To af Merete Eldrups forgængere som chefer på det snart 20 år gamle TV 2 var blandt de mange gæster. Det var Peter Parbo, der bor i Faaborg, og Jørgen Flindt Pedersen fra Kerteminde.

Som repræsentant for TV 2's regioner, hvor Michael Dyrby trådte sine journalistiske barnesko, mødte direktør Ivar Brændgaard op fra TV/ Midt-Vest i Holstebro med et festligt indslag om unge Dyrbys meritter i det vestjyske som ung reporter.

Og fra Nyhedernes egne rækker kunne souschef Jacob Nybroe bidrage til at fuldende billedet af nyhedschefen ved at beskrive ham som formidabel også til fodbold, fadøl og fandango.
  • Fyens Stiftstidende