Sarah Palins datter har fået en søn


Sarah Palins datter har fået en søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anchorage, Alaska: Alaskas guvernør, Sarah Palin, kan nu kalde sig mormor.

Den tidligere republikanske vicepræsidentkandidats 18-årige datter Bristol har født en søn, skriver magasinet People på sin hjemmeside.

Den lille Tripp Easton Mitchell Johnston vejede 3300 gram, da han kom til verden i lørdags, og både mor og barn har det godt, siger familiemedlemmer til magasinet.

Fødslen er ikke bekræftet af guvernørens kontor, som oplyser, at den slags opfattes som et privat anliggende.

Den dengang 17-årige Bristol Palins graviditet vakte stor opsigt i den amerikanske valgkamp, fordi Sarah Palin som ærkekonservativ kristen er kategorisk modstander af sex før ægteskabet. Graviditeten blev offentliggjort på førstedagen af Republikanernes partikonvent i starten af september, hvor Palin stod frem og sagde, at hendes datter vil gifte sig med faderen, den 18-årige Levi Johnston. Denne stod på konventets sidstedag frem på scenen med Palin, hendes mand og deres i alt fem børn .

Palins yngste barn, Trig, er kun otte måneder gammel og ramt af Downs Syndrom, og hans fødsel var omgærdet af rygter om, at det i virkeligheden var Palins datter Bristol, der var mor til barnet. Men det rygte blev manet i jorden, da det kom frem, at datteren var gravid.

Republikanerne frygtede i første omgang, at graviditeten ville skade Palin i valgkampen, men i stedet blev den indtil da ukendte politiker på ingen tid verdensberømt og en af de mest omstridte og tilbedte personligheder i amerikansk politik.

/ritzau/AP

Sarah Palins datter har fået en søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce