Sanger og impresario Eugen Tajmer død

Danmarks kendteste manager og impresario er død af lymfeknudekræft lørdag aften efter flere års sygdom. Han blev 79 år.Tajmer startede som buntmager, men startede sin karriere som syngende bartender og fik sit gennembrud med sangen Tag en pause, som han optrådte med rundt omkring i landet og på tv. Allerede i 1960erne etablerede han sig i det der senere blev til bookingfirmaet Eugen Tajmer og han havde gennem tiden adskillige kendte sangere og skuespillere i stalden. Chefstolen i Tajmer Booking er overtaget af datteren Tenna. (POLFOTO/Arkiv)
Foto: POLFOTO

Sanger og impresario Eugen Tajmer død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eugen Tajmer fik sit gennembrud med sangen "Tag en pause", men han levede ikke op til titlen i et langt arbejdsliv som manager og impresario

Sangeren, manageren og impresarioen Eugen Tajmer er død, 79 år, efter lang tids sygdom.

Tajmer gik i forældrenes spor, da han i en ung alder begyndte som buntmager. Men det var scenen, der havde hans interesse, og han lagde kimen til sin karriere som syngende bartender.

Han fik sit gennembrud med sangen "Tag en pause" og optrådte ofte ved byfester, ligesom radio og tv var med til at gøre Eugen Tajmer til et kendt ansigt i den brede befolkning.

Med udgangspunkt i sit kendskab til miljøet og sine mange kontakter etablerede han allerede i 1960’erne den virksomhed, der senere skulle blive til bookingfirmaet Eugen Tajmer Kunstnerbureauer A/S.

Firmaet, der har hjemme i Karlslunde syd for København, markerede sig som en hovedaktør i underholdningsbranchen og havde en lang række kendte sangere, skuespillere og gøglere i stalden. Eugen Tajmer skaffede også kunstnere fra ind- og udland til "Superchancen" og andre tv-programmer.

Tajmer overlod for nogle år siden ledelsen af firmaet til sin datter, Tenna.(ritzau)

Sanger og impresario Eugen Tajmer død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce