Sæt mig af ved den store sten

Frank Steens kiste blev blandt andet båret af hans hustru Pia Ullehus, bag hende sønnen Rasmus og Flemming Krøll. Til venstre ses Max Bruhn og Kent Andersen.
Foto: Jørgen Hansen

Sæt mig af ved den store sten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var udsolgt til impresarioen Frank Steens sidste forestilling - hans egen begravelse fra Kølstrup Kirke

Frank Steen var glad for sin kæmpe kampesten, som han fik til sin 50-års fødselsdag placeret ved indkørslen til gården Fredensborg.

Ofte har beskeden til taxachaufføreren lydt: Sæt mig af ved den store sten.

I går hjalp familie, venner og bekendte fra den danske musik og teaterverden den fynske impresario det sidste stykke til graven ved Kølstrup Kirke.

Frank Steen får dog ikke sin kæmpe sten med, men en lidt mindre fra gården, som fremover skal stå som gravsten.

Det var sognepræst Knud Erik Kristensen, der foretog begravelsen, og det er ikke mange måneder siden, at han viede Frank Steen og Pia Ullehus i samme kirke.

Knud Erik Kristensen kunne afsløre, at Frank Steen havde friet til sin Pia med en flaske opvaskemiddel i hånden og ønsket: Gid at det må gå dig VEL.

Begravelsen fandt sted på Frank Steens 58 års fødselsdag, så normalt har det været en dag til fest.

- Og Frank kunne lide at feste og gerne feste igennem, sagde Knud Erik Kristensen i sin begravelsestale.

- Han var selv en fest på to ben og med slips. Frank levede i overhalingsbanen og blev ikke gammel, men han nåede meget i de år, han levede, sagde sognepræsten i Kølstrup Kirke.

Frank Steens papsøn Rasmus Ullehus Iversen havde til begravelsen nyindspillet sangen "Save the last dance for me" og ellers blev salmerne "I østen stiger solen op" og "Nu falmer skoven trindt om land" samt "Tænk, at livet koster livet" og ved selve graven "Altid frejdig når du går".

Gravøllet blev drukket i et stort telt slået op på Frank Steens gård Fredensborg, hvor familien havde inviteret til "en uhøjtidelig mindesammenkomst i Franks ånd".

Sæt mig af ved den store sten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce