Rockstjerne anholdt i retten

Rockstjernen Pete Doherty ses her ved en tidligere anholdelse.

Rockstjerne anholdt i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke mere end lige havde en dommer skånet ham for en tur i fængsel, da rockstjernen Pete Doherty blev anholdt igen og taget med på politistationen.

Det skete, da Babyshambles-forsangeren var mødt op i retten i Gloucester i England. Her blev Doherty idømt en bøde for spritkørsel.

Pete Doherty erkendte sig skyldig i anklagerne om, at han i juni havde kørt fuld i bil efter en koncert i Gloucester. Han er tidligere dømt for spritkørsel og risikerede en fængselsstraf, men slap med en bøde på 16.000 kroner.

Var det på nogen måde en grund til opmuntring hos rockstjernen, der tidligere har dannet par med modellen Kate Moss, så kom der dog hurtigt skår i glæden.

Efter retsmødet blev Pete Doherty passet op af politifolk i retsbygningens korridorer og anholdt for besiddelse af stoffer, skriver Telegraph.co.uk. Politiet har ikke villet oplyse nærmere om, hvilken type stoffer og hvilke mængder, der er tale om.

Doherty blev dog ved anholdelsen for spritkørsel også fundet i besiddelse både en mindre mængde heroin og en crack-pibe. Det er i øvrigt almindelig kendt, at han har et betragteligt stofmisbrug.

Rockstjerne anholdt i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce