Robinson i et andet lys


Robinson i et andet lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-INTERVIEW: Det var en kæmpe oplevelse for madskribenten Anne Larsen at være med i kendis-udgaven af Robinson. Men efter katastrofen i Sydøstasien ser hun lidt anderledes på tingene

Landskampstemningen er rykket ud fra Parken I København og ned til et par øde øer i Malaysia. Det er Danmark mod Sverige og Norge - som i vaskeægte arvefjendeopgør på fodboldbanen.

Men der bliver ikke sparket, tacklet eller begået barske frispark i kampen om en god pengepræmie i den nye kendis-udgave af Robinson på TV3

- Jeg har aldrig selv tænkt, at nu skal jeg bare ned og hente den halve million. Det var slet ikke det, der var udgangspunktet, fortæller en af de danske deltagere Anne Larsen, der dog gerne vil stå ved, at der er en fælles dansk front:

- Vi er nok mere interesserede i, at det er en dansker, der vinder, end at det egentligt er den enkelte person. Selv om vi fem jo nok ikke er prototypen på det, som man vil kalde familien Danmark, så er vi nok det alligevel dernede. Vi er nogle "hygge-fiser", griner hun.

Mit livs eventyr

Der var én ting, som gjorde, at Anne Larsen ikke kunne sige nej til at deltage i den første Robinson-landskamp nogensinde.

- Eventyret! Tænk at blive ringet op og spurgt, om man vil flyves over på den anden side af jorden og bo der på en paradis-ø i 21 dage og få god behandling på vej derned og på vej hjem. At være væk fra mobiltelefon og computer og komme ud, hvor det uforudsete sker. Tænk at få det tilbudt og få det hele betalt, fortæller madskribenten nærmest drømmende.

Grænseoverskridende

Men der var alligevel et par ting, som skulle overvejes, før hun sprang ud i eventyret.

For eksempel det at skulle følges af et kamera i 21 dage.

- Det er meget grænseoverskridende, fordi man viser så meget af sine bare krop, som man gør. Men da man ved, at de ikke optager toiletscener eller nøgenscener, så kunne jeg leve med det. Og som min datter på 14 år siger:

- Jamen mor, du er jo som du er.

Vigtigere ting

Programmet blev allerede optaget i forbindelse med den seneste omgang af Robinson, og derfor var ekspeditionen ikke i Malaysia, da flodbølgen ramte Sydøstasien. Men det betyder ikke, at det ikke påvirker deltagerne.

- Vi har fået at vide, at der ikke er sket noget på de øer og i det område, hvor vi har været. Men befolkningen dernede er jo mærket af det, der er sket. Enten kender de nogle eller har familie, som er blevet direkte ramt, og i og med at deres livsgrundlag er så spinkelt, så er det klart, at alle bliver berørt af så stor en katastrofe.

- Så jeg har det sådan lidt "tag det nu roligt. Der er ting, der er vigtigere, end at vi løber rundt dernede på en ø og leger en leg", mener Anne Larsen.

Præmiepengene tilbage

Og da op mod halvdelen af den halve million kan doneres til velgørende formål, er der da heller ikke tvivl i den danske Robinson deltagers sind om, hvor de penge skal hen.

- Ingen af os, som har deltaget i den leg, har den mindste brug for de penge set i lyset af det, der er sket. Så tilbage med pengene. Det kan der ikke være tvivl om, mener forfatteren og madskribenten.

Vinderen er allerede fundet dernede, men det holdes selvfølgeligt hemmeligt, hvem det er.

Men hvis det nu bliver Anne Larsen, så er hele pengebeløbet på vej til Sydøstasien.

- Ligegyldigt om det er mig selv, eller hvem det nu er, der vinder, så er det en god lejlighed til at sende pengene tilbage dertil, hvor de er vundet i leg, ønsker hun.

Robinson i et andet lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce