Rises mand i Svendborg

Til venstre Bo Christgau med Rise Sparekasses direktør, Bjarne Valentin Nielsen.

Rises mand i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odenseaneren Bo Christgau bliver første direktør i Rise Sparekasses nye Svendborg-filial Af Andreas Mumgaard - tekst og foto

SVENDBORG/RISE: For Bo Christgau handler det om at give kunderne en oplevelse af at være i centrum, når de besøger hans bank.

Den 41-årige fynbo, født og opvokset i Odense, har efter 22 års erfaring som finansiel rådgiver hos blandt andet Danske Bank og Sparbank fået nyt job som direktør i Rise Sparekasses afdeling i Svendborg.

Svendborg-filialen har endnu ikke åbnet sine døre, det sker engang i april eller maj, men Bo Christgau har allerede et klart billede af, hvad han gerne vil opnå som frontmand for Ærø-sparekassens første udenøs filial.

Tilbud om hjemmebesøg

- Jeg vil gerne være med til at udvikle en bank, der undgår pakkeløsninger og i stedet skræddersyr tilbud, der passer bedst til den enkelte kunde. Vi vil gerne kunne præsentere kunden for nye muligheder og give dem en følelse af nærvær. Mange kunder i dag kender jo slet ikke deres pengeinstitut, og der skal vi som en lile bank kunne tilbyde noget, de store ikke kan, mener Bo Christgau.

Bo Christgau kommer fra en stilling som investeringschef hos Danske Bank i Odense, og han har stor erfaring med personlig rådgivning. Ifølge Christgau vil banken især henvende sig til lønmodtagere og privatpersoner, og for at udbygge kundekredsen i Svendborg har han tænkt sig at tilbyde hjemmebesøg for dem, der vil være interesserede.

- Så kan vi komme ud over den her forhandlingssituation, det ofte kan føles som, når man besøger sin bank. Det vil også bidrage til, at kunden føler sig bedre tilpas, mener Bo Christgau, der privat er gift og har to børn.

Rises mand i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce