Rigtig god til samarbejde


Rigtig god til samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RECEPTION: Formand for landsforening med 530.000 boliger Henning Kirk Christensen fra Odense blev rost gentagne gange i går
I talerne blev det gang på gang understreget, at direktør i Boligforeningen Højstrup i Odense, Henning Kirk Christensen, er rigtig god til at samarbejde.

Talerne blev holdt, da boligforeningen i går holdt reception i anledning af, at direktøren, der bor i Hvedholmvænget 6 i Odense M, fyldte 60 år.

- Boligforeningens bestyrelse har et ualmindeligt godt samarbejde med dig. Jeg har sagt det ved flere lejligheder, men jeg synes ikke, det kan gøres for tit. Tak for det gode samarbejde, som fortsætter i mange år endnu.

Det sagde Højstrup-formand Steen Brink, og direktøren i Boligselskabernes Landsforening, Gert Nielsen, København, var også begejstret. Det kom frem, da han bad om ordet.

Formand på landsplan

Han samarbejder med Henning Kirk Christensen, fordi Højstrup-direktøren for tredje gang er valgt til formand for den landsdækkende boligforening med 530.000 lejligheder inden for det almene boligbyggeri.

- Vi har et fortrinligt samarbejde og er i daglig kontakt, når det ikke er ferietid. Vores samarbejde er tillidsfuldt og fyldt med humor og ikke mindst en masse pjat, sagde Gert Nielsen, der ligesom sin formand ofte optræder i medierne.

Han takkede Boligforeningen Højstrup og Henning Kirk Christensens kone, Connie Kirk Christensen, og øvrige familie for at have accepteret, at Henning Kirk Christensen måtte blive landsformand.

- Hennings store styrke er, at han formår at samle ikke blot fynboer, men hele landet i foreningen. Han har formået at bevare Boligselskabernes Landsforening intakt, konstaterede Gert Nielsen og bad gæsterne være med til at hylde Henning Kirk Christensen.

Højstrup-formand Steen Brink, der er truckfører og har boet på Saxovej i Bolbro siden 1981, takkede Henning Kirk Christensen for, at han har været i stand til at give boligforeningen et godt og solidt omdømme og for, at han har formået at fastholde Højstrups gode omdømme.

- Du er altid med i forreste linje, når der skal løses problemer, tackles omgang med medier eller slåes nogle politiske sværdslag. Det er en fornøjelse at se den energi og tid, du bruger på at kæmpe for dine og vore synspunkter, og det er som sagt samtidig en daglig glæde at arbejde sammen med dig, sagde Steen Brink.

Højstrup har 5000 boliger i Odense Kommune og 120 i Søndersø.

Receptionen blev holdt i Hunderupparkens selskabslokaler på Skovsbovænget over for Folkebo i Odense M.

Sauna-møde i morgen

Henning Kirk Christensen, der er socialdemokrat, er søn af Thorvald Christensen, som efter besættelsen tog initiativ til at stifte Boligforeningen Højstrup for at afhjælpe boligmangelen blandt især arbejdere.

Blandt gæsterne ved receptionen i går var tidligere borgmester Verner Dalskov (S), S-gruppeformand Jens Heilbo, rådmand Villy Larsen (SF), Socialdemokraternes amtsformand Elise Pedersen, Odense, og flere andre kendte.

Også Odense-byrådsmedlem Per Berga fra Enhedslisten var blandt gæsterne.

Han og andre mødes så vidt muligt med Henning Kirk Christensen fredag morgen kl. 6.30 på Klosterbakken i Odense for at svømme og snakke i saunaen.

Fra Tyskland fik Henning Kirk Christensen også besøg i går: For 30 år siden deltog han i udveksling mellem Hannover og Odense, og den var arrangeret af socialdemokratiske ungdomsorganisationer. Dengang fik Henning Kirk Christensen kontakt til blandt andre Valdemar Alraun, der i går var taget til Odense med sin søn Florian Koch for at ønske sin gamle ven til lykke.

Rigtig god til samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce