Rasmus og Basse klar til vagttjeneste

Rasmus Ørsted Jensen og Basse.

Rasmus og Basse klar til vagttjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

33-årige Rasmus Ørsted Jensen, V. Skerninge, realiserer drøm om eget vagtselskab

V. SKERNINGE: Rasmus Ørsted Jensen er 33 år og Basse fem år.

De to er nu klar til at indgå i et team i det nystiftede selskab Securiavagt. Firmaet har base på Faaborgvej 52 i V. Skerninge, hvor både Rasmus og Basse også bor.

Rasmus Ørsted Jensen har realiseret en drøm om eget vagtselskab. Han er oprindeligt Lolland, hvor han blev udlært som gartner på Knuthenborg. På gartnerskolen fandt han en kærste fra Fyn og flyttede hertil.

Brandmand

I 2001 begyndte han som deltidsbrandmand i Svendborg og blev uddannet som røgdykker med udvidet eksamen i redning og frigøring af personer. I 2003 tog Rasmus Ørsted Jensen en uddannelse som vagt på Århus Tekniske Skole.

Arbejdet som brandmand og vagt kunne ikke forenes, og derfor sagde han op ved Falck i 2004, og har siden haft ansættelse i to af de største vagtselskaber i Danmark.

- Jeg har kørt alarmpatrulje på det meste af Fyn og hundepatruljle primært i Odense og det sydfynske, men også i Jylland, fortæller Rasmus Ørsted Jensen.

Det var således ham og Basse, der bevogtede guldhornene, da de var kommet tilbage til Jelling efter tyveriet.

Skarp rottweiler

Basse er en rottweiler, der i følge sin herre kan være ret skarp, når den skal.

- Jeg har mødt stor tilfredshed hos kunderne, og jeg har lært af det gode og dårlige i de to selskaber. Det har givet mig modet til at starte selv. I de store selskaber er der for langt mellem medarbejere, diverse ledere og vagtchefer. Det kan gøres bedre, mener Rasmus Ørsted Jensen. Hans firma tilbyder alle former for vagttjenester for firmaer, private og andre, der vil have sikret deres værdier, når de er overladt til sig selv.

Rasmus og Basse klar til vagttjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce