Poul Erik Bjørnshauge fylder 60


Poul Erik Bjørnshauge fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Poul Erik Bjørnshauge, København, tidligere Odense, fylder 60 år torsdag den 1. februar.

Poul Erik Bjørnshauge er HA/HD fra Handelshøjskolen, Odense Universitet, og erhvervskarrieren startede med tre år i vinbranchen i selskabet Vingaarden A/S.

Trods et skift til naturgasprojektet på Fyn via selskaberne Plancenter Fyn A/S og GeoMasters I/S er passionen for vin vedligeholdt lige siden.

I 1988 blev Poul Erik Bjørnshauge ansat i teknikumingeniørernes interesseorganisation, Ingeniør-Sammenslutningen. Her fik han som økonomidirektør en fremtrædende administrativ rolle i fusionen mellem Ingeniør-Sammenslutningen og Dansk Ingeniørforening, der blev en realitet i 1995 efter to tidligere forgæves forsøg. Ingeniørforeningen, IDA, blev etableret og har nu over 110.000 medlemmer.

I forbindelse med fusionsdrøftelserne besluttede ingeniørerne at opføre et nyt fælles domicil på havnefronten ved Kalvebod Brygge.

En beslutning der gav startskuddet for udviklingen af hele området.

Som direktør for bygherreselskabet, Ingeniørhuset A/S, var Bjørnshauge administrativ ansvarlig for opførelsen af Ingeniørhuset, der stod indflytningsklar i 1998.

I 2004 blev han medlem af den nyetablerede direktion, og han har i forbindelse med diverse omorganiseringer været konstitueret som adm. direktør i to perioder i foreningen.

Han har i perioden desuden været direktør i Ingeniørhuset Holding A/S, Ingeniørforeningens Mødecenter A/S og IDA Forsikring samt bestyrelsesmedlem i Comwell A/S.

Poul Erik Bjørnshauge, der 1. februar har 30-års jubilæum, fratræder sin stilling for at få mere tid sammen med børnene, barnebarnet og ikke mindst sin kone Lena, der grundet sygdom har brug for øget opmærksomhed og omsorg.

Der holdes reception onsdag den 31. januar kl. 15 i Ingeniørforeningen, IDA. (Berlingske)

Poul Erik Bjørnshauge fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce