Postmester Schmidt er død


Postmester Schmidt er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børge Schmidt, tidligere postmester i Nyborg, er død, 97 år.

Et langt og godt liv inden for postetaten og over 60 års ægteskab med Ingrid sluttede stille og roligt for Børge Schmidt i en høj alder, hvor noget af det, der ærgrede ham stadig var det mistede kørekort, som han måtte af med for tre år siden.

Børge voksede op i Sønderjylland, blev elev ved postvæsenet og var blandt andet i København som ung, hvor han boede i Istedgade, dengang fyldt med kunstnere. I et miljø, som Børge fandt spændende.

I 1972 blev Børge postmester i Nyborg. En ønskestilling og en ønskeby var det for både Ingrid og Børge, og her boede de, endda i eget hus trods den høje alder.

Postmester Schmidt var stolt af sit job, en chef, der næsten betragtede sine ansatte som familie, der skulle have det godt, hvis de altså sørgede for at have orden i sagerne.

Fritiden brugte Børge på masser af foreningsarbejde, udadvendt og social som han var. I Rotary og andre foreninger, der lige manglede en kasserer med lyst til regnskaber.

Især den lokale afdeling af Grænseforeningen stod hans og Ingrids hjerte nær med deres sønderjyske aner, og her var han formand.

En gang bridge var en anden fornøjelse.

Den livslange og tro tjeneste inden for postvæsenet udløste et ridderkors, og ingen tvivl om, at Børge følte han var endt på den rette hylde på det rette sted ved havet, som han og fruen nød.

Børge Schmidt efterlader sig Ingrid, tre sønner og børnebørn.

Bisættelsen finder sted tirsdag den 30. januar klokken 13 fra Vor Frue Kirke i Nyborg. (RAS)

Postmester Schmidt er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce