Planer om at drosle ned


Planer om at drosle ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Borre er uden tvivl landets mest kendte sportsjournalist, og er både elsket og hadet for sin stil som tv-vært. I dag fylder han 60 år, og selv om han føler sig som en 45-årig, har han alligevel planer om at drosle ned og hellige sig de to børn på syv og tre år.

Han er en af landets mest kendte studieværter og har opnået status som Mister Sportnews. Når han er på skærmen, er han tændt til fingerspidserne, og temperamentet har ofte slået så store gnister, at det er nået ud over skærmkanten.

Han har da heller ikke været bleg for at give yngre kolleger en verbal lussing. I et interview for et par måneder siden, afslørede han, at han ofte sad og krummede tæer, når sportsjournalister brillerede med deres manglende basale faktuelle viden. Efter Claus Borres mening en så stor udvaskning af faget, at enhver idiot nu om stunder kan gå lige ind fra gaden og blive studievært, bare de ser godt ud.

Mangler TV-avisen

Det hele begyndte for 40 år siden, da Claus Borre blev ansat på Helsingør Dagblad. Efterfølgende tog han en afstikker til og senere Berlingske Tidende, hvor han var reporter i mere end 10 år.

I 1977 kom han til DR-Sporten, hvor han hurtigt blev kendt som den pæne journalist med det smukke ydre.

I løbet af sine 27 år på DR har han dækket alle sportsgrene, men hans store sportshjerte banker især for boksning, motorsport og svømning.

Han har mødt både bokseren Muhammed Ali og været personlig ven med den nu afdøde racerkører, Ronnie Peterson, og ved OL i München sendte han øjenvidneberetninger fra den israelske gidseltagning.

I 11 år var han chef på DR-sporten, men han har aldrig været ansat på TV-avisen, noget han i dag ærgrer sig over.

Claus Borre er gift og far til to små børn - Alexander og William . Fra et tidligere ægteskab har han to voksne børn Barbara og Bjørn.

Planer om at drosle ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce