Pinefuldt og frydefuldt

Lotte Arnsbjerg, skuespiller, underviser, foredragsholder med mere fylder 40 år i dag.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Pinefuldt og frydefuldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespilleren Lotte Arnsbjerg, bedst kendt for sin rolle som præsten i Tv-serien "Strisser på Samsø", bliver 40 år i dag.

Lotte Arnsbjerg er uddannet skuespiller fra Odense Teater og var tilknyttet flere af teaterscenerne i byen, inden hun flyttede til København, hvor hun fortsat bor.

Hendes stærke udstråling, markante men smukke ydre kombineret med et stort talent, har givet hende en lang række roller på landets teaterscener.

- For mig er skuespil den aller sværeste, men også fineste af alle kunstarter, og arbejdet med en rolle er både pinefuldt og frydefuldt på en gang. Netop denne blanding er for mig mit største privilegie som skuespiller, har hun tidligere sagt.

Koncert om døden

I 1987 dukkede hun op i Tv-serien "Alle elsker Debbie", og 10 år senere blev hun landskendt for sin rolle i "Strisser på Samsø". Desuden har hun medvirket i film som "Operation Cobra".

I dag er hun en anerkendt underviser og foredragsholder, og sammen med musikeren Johnny Stage turnerer hun nu med "Salmernes Bog" og "Toner fra Himlen" - koncerter hvor parret giver deres helt specielle bud på tro, tanker om livet og specielt døden tilsat musik. En koncert der opstod i kølvandet på Lotte Arnsbjergs fars død, da han døde af en uhelbredelig sygdom.

- Jeg ville så gerne hjælpe ham, men kunne ikke, for vi havde ikke talt om døden før. Først da præsten på dødslejet læste op af Salmernes Bog kom lindringen, og jeg fandt ud af, at døden ikke kun tager men også giver tilbage. Det er det, jeg har digtet videre på, siger hun.

- Vi kan lave nok så mange planer, og de kan være nok så vigtige, men ingen ved, om vi vågner næste morgen.

Pinefuldt og frydefuldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce