Overlæge på OUH Hans Høgenhaven fylder 70


Overlæge på OUH Hans Høgenhaven fylder 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overlæge Hans Høgenhaven fylder 70 år mandag den 5. februar.

Hans Høgenhaven vidste allerede fra studietiden, at han ville være neurolog og efter grunduddannelse inkl. neurologi og neurokirurgi ved Amtssygehuset i Glostrup også at subspecialet skulle være epilepsi.

Et to-årigt ophold som videnskabelig medarbejder ved Abteilung für Neurologie, Klinikum Charlottenburg der Freien Universität Berlin (West), dengang en de førende afdelinger for epileptologi i Europa, konsoliderede interessen.

Tilbage i Danmark efter hvad der blot var tænkt som et kort ophold ved Klinisk Neurofysiologisk afdeling på Rigshospitalet for at lære EEG-diagnostik, besluttede han sig for at skifte speciale og uddannede sig til klinisk neurofysiolog med særlig interesse for epilepsi og EEG-diagnostik.

Efter speciallægeuddannelsen fulgte en række hurtige (overlæge) stillingsskift fra Statens Senter for Epilepsi i Oslo til Epilepsihospitalet i Dianalund til Odense Sygehus, Hvidovre Hospital og fra 1996 tilbage på Rigshospitalet i Neurocentret, hvor han var drevet af et ønske om at være en del af det multidisciplinære team, der skulle opbygge et moderne nationalt center for kirurgisk behandling af epilepsi med brug af avancerede neurodiagnostiske metoder.

For fire år siden, da pensionering var en mulighed, blev det til endnu et stillingskift til Odense Universitetshospital som specialeansvarlig overlæge, hvor hovedopgaven er at uddanne yngre neurologer i klinisk neurofysiologi.

Dette med base i København, Indre By. Hans Høgenhaven er københavner med K og synes, at "provinsen begynder ved Dr. Louises Bro". (Berlingske)

Overlæge på OUH Hans Høgenhaven fylder 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce